Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2014

Φτου σας ΠΡΟΔΟΤΕΣ.... Μέσα στην Ελληνική Βουλή ΓΥΦΤΟ - Σκοπιανός πολιτικός παρουσία Βενιζέλου - Τραγάκη - Μεϊμάρακη αποκάλεσε 2 φορές τα Σκόπια "Μακεδονία"

 ΚΑΙ κανένας δεν τον πέταξε με τις κλωτσιές έξω από τη Βουλή ή έστω να τον επιπλήξεις και να του αφαιρέσει το λόγο!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Χρυσή Αυγή από την πρώτη Κυριακή σε Δήμο Θεσσαλονίκης και περιφέρειες Μακεδονίας (Κεντρικής - Ανατολικής και Δυτικής)

Το επεισόδιο έλαβε χώρα στην αίθουσα Γερουσίας της Ελληνικής Βουλής, κατά τη Διάσκεψης Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων που διεξάγεται, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας.

Ο Σκοπιανός βουλευτής Hajrula Misini, λαμβάνοντας το λόγο, δύο φορές χρησιμοποίησε το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας» για τη χώρα του, παρουσία του....

προεδρεύοντα Γιάννη Τραγάκη και του υπουργού Εξωτερικών και Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου, οι οποίοι… δεν έκριναν σκόπιμο να παρέμβουν και να βάλουν τον Σκοπιανό ομιλητή στη θέση του.

Η θρασύτατη πρόκληση του ανθέλληνα σκοπιανού προκάλεσε αντίδραση μόνο από τη.... μεταφράστριά του!!

Ο Βενιζέλος που μίλησε ακριβώς μετά την τοποθέτηση του σκοπιανού δεν έκρινε σκόπιμο να κάνει κάποια αναφορά αντιθέτως φρόντισε να ... υπερθεματίσει στα ανθελληνικά λεγόμενα του γυφτοσκοπιανού λέγοντας πώς η Ελλάδα είναι έτοιμη να δεχτεί μία συμβιβαστική λύση… « μία λύση με σύνθετο όνομα, μία λύση γενικής εφαρμογής, η οποία περιλαμβάνει γεωγραφικό προσδιορισμό στον όρο «Μακεδονία»».

Κοινώς ξεφτυλιζόμαστε και ξεπουλάμε το όνομα "Μακεδονία" - επί Πρωθυπουργίας "μακεδονομάχου" Αντώνη Σαμαρά - και μας χλευάζουν και εντός της Βουλής τα τσιράκια των ΗΠΑ - Σιωνιστών - soros.

Ε, ρε Χρυσή Αυγή που σας χρειάζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών