Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2014

ΘΡΙΑΜΒΟΣ έρχεται για τη Χρυσή Αυγή... Δεύτερη δύναμη στο Ηράκλειο Κρήτης..


Δεύτερη δύναμη η Χρυσή Αυγή στο Ηράκλειο Κρήτης

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όταν ακόμη και στην Κρήτη - το άνδρο του πασοκισμού - η Χρυσή Αυγή σαρώνει τότε μόνο δεν αχνοφαίνονται μόνο οι αχτίδες αλλά έφτασε ανατέλλει πραγματικά η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Είδαμε πολλές δημοσκοπήσεις που προκάλεσαν το μειδίαμα των υποψιασμένων. Αυτό που εσχάτως και προεκλογικών προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη οι δημοσκόποι των πληρωμένων δημοσκοπήσεων είναι μία έντεχνη πόλωση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ενδυναμωθεί η μέλλουσα συγκυβέρνηση. Όμως υπάρχουν και οι μυστικές δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν την πραγματική εικόνα, ώστε να λειτουργούν τα επικοινωνιακά επιτελεία των κομμάτων της αμαρτίας αναλόγως.
Ενίοτε αυτές οι δημοσκοπήσεις φτάνουν στα μάτια του κοινού, όχι απευθείας, αλλά μέσα από.....
τα σχόλια των προσκείμενων στα κόμματα εφημερίδων. Τέτοια αξία έχει και το σχόλιο της εφημερίδος «Δημοκρατία» σχετικά με το Ηράκλειο της Κρήτης και τις ετοιμασίες των κομμάτων για τις διπλές ή και τριπλές επερχόμενες εκλογές.

Τα στοιχεία που παρουσίασε στην στήλη off the record η «Δημοκρατία» στο Κυριακάτικο φύλλο της, μεταξύ άλλων αναφέρει ότι στο Ηράκλειο Κρήτης η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι 2ο κόμμα και ότι διενεργούνται μυστικές διαβουλεύσεις μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ με… προξενητή τον βουλευτή Ηρακλείου των ΑΝ.ΕΛ Νότη Μαριά. Άλλο σημαντικό στοιχείο που παραθέτει η εφημερίδα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίρνει την περιφέρεια Κρήτης σύμφωνα με τις μυστικές δημοσκοπήσεις. Με την λογική ότι η δυναμική της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη εδώ και χρόνια εμφανίζεται περισσότερο στους υπόλοιπους νομούς της Κρήτης απ’ ότι στο Ηράκλειο, μάλλον αυτό προκαλεί ήδη εγκεφαλικά στο «συνταγματικό τόξο».

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ . ΕΔΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .
    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟ-ΣΥΡΙΖΟ-ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΟΣΤΑ , ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ
    ..... ΔΗΘΕΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ .......!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών