Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2014

Μπογδάνος: Το σχέδιο Βορίδη με τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής φαίνεται να μην δουλεύει! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Κώστας Μπογδάνος, ο οποίος ακόμα βλέπει εφιάλτες από την πανωλεθρία που είχε υποστεί όταν είχε καλέσει στην εκπομπή του τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, μίλησε χθες στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Πέραν από την γνωστή... καραμέλα που επανέλαβε για "τάγματα εφόδου" και αφού έδωσε τα εύσημα στον εαυτό του (!), αφού όπως νομίζει μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του με τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής έπεσαν τα ποσοστά του κόμματος (!!!), είπε κάτι πολύ ενδιαφέρον, το οποίο θα κληθεί να το επαναλάβει και ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ο Μπογδάνος είπε χαρακτηριστικά:...
"Και τώρα το σχέδιο της κυβέρνησης με τον κ. Βορίδη, να τους βγάλει έξω, να τους κάνει, να τους πετάξει, αν τους κάνει εγκληματική οργάνωση και όλα τα σχετικά φαίνεται να μη δουλεύει".

Με λίγα λόγια ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, ο οποίος είναι πολέμιος του Λαϊκού Συνδέσμου, επιβεβαιώνει αυτό που λέμε από την πρώτη στιγμή πως ο χαρακτηρισμός και η πολιτική δίωξη του νόμιμου κόμματος της Χρυσής Αυγής ως "εγκληματικής οργάνωσης" δεν είναι τίποτα άλλο από μια σκευωρία που εξυφάνθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου με πρωτεργάτη τον Μάκη Βορίδη.

Ο μοναδικός σκοπός αυτής της σκευωρίας που έχει οδηγήσει 5 βουλευτές και τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής παράνομα φυλακισμένους στον Κορυδαλλό είναι η υφαρπαγή των ψήφων. Το σχέδιο του Μαξίμου όμως έπεσε στο κενό, καθώς η Χρυσή Αυγή όχι μόνο συρρικνώθηκε, αλλά αντιθέτως γιγαντώθηκε και αυτό θα φανεί στις επερχόμενες εκλογές.

Όσο για την σκευωρία, αυτή είναι θέμα χρόνου να καταπέσει με πάταγο και μαζί με αυτήν θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη όσοι έστησαν αυτήν την μηχανορραφία!


πηγή

2 σχόλια:

  1. Ρε χαζούλη Μπογδάνο, σκεφτήκατε ρε βλάκα ποτέ ότι μπορεί να το έκανε επίτηδες ο Βορίδης για να ενισχύσει την ΧΑ;
    Ωπ, τι έγινε; Αρχίσατε να έχετε αμφιβολίες για την τιμιότητα και την αφοσίωση του υπουργούλη σας;
    Μα και ο Βορίδης εθνικιστής δήλωνε μέχρι τώρα τελευταία, γιατί να μη σας την έφερε;
    Φαγωθείτε μεταξύ σας τώρα...χαχαχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτού του φαλάκρα αντιπαθητικού και αρχιεγωίσταρου δημοσιογράφου τα μαλλιά μάλλον έπεσαν από το τόσο πολύ ψέμα που λέει αναίσχυντα και στρατευμένα επί τόσα χρόνια.... προφανώς ούτε τα μαλλιά του δεν τον άντεξαν!!! ...
    Αν ούτε τα μαλλιά του δεν τον γουστάρουν και έχουν πέσει όλα ήδη από τα 30 του επειδή δεν αντέχουν τον σκατόψυχο που τα είχε επάνω του, εμείς τι να πούμε περισσότερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών