Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 22, 2014

Παπαγάλοι Σαμαρά - Antinews: "Και αν βγει κάποιος Δήμαρχος - Περιφερειάρχης - Ευρωβουλευτής από τη Χρυσή Αυγή ενώ είναι στη φυλακή.... Τότε τι γίνεται;"

Σε ένα κείμενο - μανιφέστο της προχειρότητας και τους τρόμου ως συναισθήματα που οδηγούν τις αποφάσεις του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής οι παπαγάλοι του Σαμαρά αποτυπώνουν με τον πιο εύγλωττο τρόπο τις φοβίες αλλά και τις αστοχίες - τραγελαφικές κινήσεις του καθεστώτος το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Και μπορεί μέσα στην παραζάλη τους να προσπαθούν να συντηρούν τις κλασσικές γραφικότητες (εγκληματίες - δολοφόνοι κτλ) ομολογούν όμως την αλήθεια..

Για το αν είναι "εγκληματική οργάνωση"

Τώρα αν όλα αυτά αποτελούν προπαρασκευαστική δράση για κατάλυση του πολιτεύματος, αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Ενώ σύντομα θα κριθεί και αν η Χρυσή Αυγή θα τεθεί εκτός νόμου. Εδώ, ωστόσο, θα πρέπει να απαντηθούν ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα. 

Για αν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή 

Αν τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, οι βουλευτές που......
θα είναι στη φυλακή θα μπορούν να συμμετέχουν στις εκλογές;


Αν μπορεί να γίνει στέρηση εκλογικών δικαιωμάτων.

Τεχνικά δεν μπορούν να εμποδιστούν αφού δεν υπάρχει στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, κάτι που μπορεί να συμβεί εφόσον καταδικαστούν τελεσίδικα. 

Αν εκλέγει η Χρυσή Αυγή Δημάρχους και Περιφερειάρχες

Επομένως, τι θα γίνει αν κάποιος βουλευτής μέσα από τη φυλακή γίνει δήμαρχος, περιφερειάρχης ή ευρωβουλευτής; Τι θα γίνει στην περίπτωση αυτή; 

Υπάρχει "δημοκρατία" και "Κοινοβούλιο" με φυλακισμένους 18 ανθρώπους (τους φυλάκισαν κιόλας;)

Επίσης, πώς θα λειτουργήσει η Βουλή με 18 βουλευτές λιγότερο; Θα είναι απλά 282 βουλευτές χωρίς κανένα πρόβλημα; 

Τι θα γίνει με την "Ελληνική Αυγή"

Άλλο θέμα είναι τι θα γίνει με την συμμετοχή του νέου κόμματος «Ελληνική Αυγή». Έχει καταθέσει καταστατικό και μένει να δούμε αν ο Άρειος Πάγος δεν του επιτρέψει να κατέβει στις εκλογές, πράγμα δύσκολο αφού μπορεί να συμμετάσχει με πρόσωπα άγνωστα και χωρίς ποινικές εμπλοκές.

Υ.Γ.
Όταν οι πλέον πρόδηλοι προστάτες του Σαμαρά και της μνημονιακής κυβέρνησης ομολογούν ότι η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου, δεν υπάρχει "δημοκρατικό πολίτευμα με 18 βουλευτές κλεισμένους φυλακή", ότι δεν μπορούν να στερηθούν τα πολιτικά δικαιώματα οι φυλακισμένοι βουλευτές του εθνικιστικού Κινήματος και ότι η Χρυσή Αυγή ΣΑΡΩΝΕΙ σε όλη την Ελλάδα και στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζεται να εκλέξει Δημάρχους και Περιφερειάρχες δε νομίζουμε ότι χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι επιπλέον....


ΨΗΛΑ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ

3 σχόλια:

  1. Γλοιώδη σκουλήκια, τους τρέχουν τα σάλια με τη σκέψη και μόνο να τεθεί εκτός νόμου η ΧΑ.
    Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να αποκαλούνται και δημοκράτες....
    Τιποτένια σκουπίδια.
    Ο Ελληνικός λαός πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του. Αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το νου σας ολοι να μην ψηφησουν οι γεροι ,αλλα και οι νεοτεροι ανεξαρτητους δηθεν ,κρυβωνται πισω απο τα κομματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιχάματα, με όσα λένε και σχολιάζουν κατά της συμμετοχής ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος στις εκλογές το μόνο που προδίδουν είναι ότι τελικά η Ελλάς ως κράτος και ως δήθεν "συντεταγμένη" πολιτεία με ισχυρότατους σκοτεινούς και υπόγειους δεσμούς όλων των κρατικών θεσμών της ("δικαιοσύνης", "αστυνομίας", "παρακράτους αναρχοεβραίων" κλπ) με την ξενοκρατία και με την εγχώρια δωσιλογική διαπλοκή της, ουδέποτε τελικώς απελευθερώθηκε από την επανάσταση του 1821 και εδώ.... Ως εκ τούτου, ο ελληνικός λαός ζούσε με μια ψευδαίσθηση ενώ στην πραγματικότητα δεν είχε ποτέ ουσιαστική δύναμη να επιβάλει τη θέλησή του και η χώρα πάντοτε παρέμεινε υπόδουλη και αιχμάλωτη του δυτικού "συμμαχικού" παράγοντα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, εξ' ου και η πρόσφατη συγκλονιστική αφοπλιστική δήλωση του Πούτιν η σχετική με την Ελλάδα και την Κύπρο, με αφορμή τα διαδραματιζόμενα από τον δυτικό προτεσταντικό παράγοντα στην Ουκρανία!
    Είμαι τελείως απογοητευμένος από τη λειτουργία των θεσμών στη χώρα μας και, προσωπικά, με όσα άνομα και τραγικά λαμβάνουν χώρα σε βάρος της ΧΑ και τόσων αθώων ανθρώπων δεν ελπίζω πλέον σε τίποτε....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών