Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 22, 2014

Διάτρητο το πόρισμα των κομμουνιστριών ανακριτριών από παντού: Δεν αναφέρεται καμία αξιόπινη πράξη!

Το γεγονός πως το πολυσέλιδο πόρισμα των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου, με το οποίο ζητείται η άρση ασυλίας του συνόλου των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ως "μέλη εγκληματικής οργάνωσης", είναι μεροληπτικό και στοχεύει στην κατάλυση του Πολιτεύματος είναι πασιφανές.

Εξάλλου, αυτό το έχουν παραδεχθεί όλα τα παπαγαλάκια του Μαξίμου πως η συγκεκριμένη κίνηση των ανακριτριών που πάσχουν από ιδεοληψία και εμπάθεια κατά της Χρυσής Αυγής αποσκοπεί στο να τεθεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος εκτός νόμου και να μην πάρει μέρος στις επερχόμενες εκλογές.

Το συγκεκριμένο πόρισμα, που έχουν κάνει "σημαία" τα φερέφωνα του Μπόμπολα ως το αδιαμφισβήτητο ντοκουμέντο που "δένει" την υπόθεση της Χρυσής Αυγής...
δεν αναφέρεται σε ΚΑΜΙΑ ποινικώς κολάσιμη πράξη, αλλά περιγράφει μόνο τις δραστηριότητες ενός νομίμου πολιτικού κόμματος με οργάνωση και δυναμική ρητορεία. Είναι πράγματι εξωφρενικό οι πύρινοι λόγοι του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος να θεωρούνται ως "πειστήρια" εγκληματικής οργάνωσης.

Πέρα όμως από όλα αυτά υπάρχει ακόμα ένα γεγονός που αποδεικνύει πόσο διάτρητο και χωρίς κανένα στοιχείο είναι το συγκεκριμένο πόρισμα. Μια από τις "ενέργειες", οι οποίες χρεώνονται από τις ανακρίτριες στην "εγκληματική οργάνωση" της Χρυσής Αυγής είναι η δολοφονία του Πακιστανού στα Πετράλωνα. Δράστες του εγκλήματος, το οποίο έχουν ομολογήσει και δικάζονται αυτήν την περίοδο, είναι οι Διονύσης Λ. και Χρήστος Σ., οι οποίοι ουδεμία απολύτως σχέση έχουν με την Χρυσή Αυγή.

Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ίδιοι οι δράστες, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις 21 Δεκεμβρίου 2013 το δικαστικό Συμβούλιο απεφάνθη πως οι εν λόγω κατηγορούμενοι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την Χρυσή Αυγή. "Χρυσαυγίτες" συνεχίζουν ακόμα και τώρα και τους κατονομάζουν μόνο η ΚΕΕΡΦΑ του Κωνσταντίνου και οι αριστερές ανακρίτριες!

Σήμερα, μάλιστα βγήκαν στην δημοσιότητα και οι απολογίες τους. Συγκεκριμένα, ο Διονύσης Λ. δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου: "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην οικογένεια του παθόντος. Δεν έχω σχέση με τη Χρυσή Αυγή… Είμαι συντετριμμένος». Ο Λ. υποστήριξε επίσης ότι δεν έχει κανένα απολύτως θέμα «με τους ξένους» και προς επίρρωση της θέσης του ανέφερε πως η αρραβωνιαστικιά του είναι μετανάστρια από την Αλβανία. Είπε επίσης ότι δεν ασπάζεται τις αρχές της Χρυσής Αυγής και ότι είχε στο σπίτι φυλλάδια του κόμματος, που τα μοίραζαν στην πλατεία και τα πήρε γιατί του άρεσαν, καθώς «είχαν τη φράση με τον Πάγκαλο "μαζί τα φάγαμε"»!

Παρόλα αυτά οι... αδέκαστες και "αντικειμενικές" ανακρίτριες συνεχίζουν να περιλαμβάνουν την συγκεκριμένη υπόθεση στις "δραστηριότητες" της "εγκληματικής οργάνωσης", αποδεικνύοντας περίτρανα πως πρόκειται για μια στημένη πολιτική σκευωρία με ανύπαρκτα στοιχεία που στοχεύει αποκλειστικά και μόνο στην κατάλυση του Πολιτεύματος.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών