Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 22, 2014

Την εκλεκτή του Μπόμπολα - Κόκκαλη και ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ - Τζαβέλλα - βάζει στο ευρωψηφοδέλτιο Σαμαράς.... Ε, ρε κάτι πατριώτες!!!


Συνεχίζει να... ψωνίζει από τα πανέρια ο Σαμαράς... ή να πούμε καλύτερα από τις... Συναγωγές μιας και η "κυρία" έχει θητεύσει στα... Κιμπούτζ!!!!

Ολόκληρη η καθεστωτική και ανθελληνική "δεξιά" συσπειρώνεται σιγά, σιγά γύρω από την μνημονιακή - υπόδουλη στους ξένους τοκογλύφους Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά με πρώτα και καλύτερα τα.... ερείπια του Καρατζαφέρη.

Έτσι η "εκλεκτή" του Κόκκαλη και του Μπόμπολα, Νίκη Τζαβέλλα που παλαιότερα δήλωνε υπερήφανη που υπερασπίστηκε λαθρομετανάστες από την Αλβανία - που πιθανότατα τώρα να είναι είτε φυλακή ή να κάνουν εμπόριο όπλων και ναρκωτικών - δέχθηκε με χαρά το "προσκλητήριο" του Φον Αντωνάνκη και δήλωσε σχετικά: "Ενόψει των Ευρωεκλογών ανταποκρίθηκα στο....
κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για συσπείρωση της κεντροδεξιάς αλλά και όλων των Ελλήνων πολιτών που πιστεύουν ότι η χώρα μας πρέπει να παραμείνει σταθερά στην Ευρωπαϊκή της πορεία. Την επόμενη πενταετία θα οικοδομηθεί η νέα προοπτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σ’ αυτό τον αγώνα για το Ευρωκοινοβούλιο θα είμαι παρούσα με τη Νέα Δημοκρατία".

Ας θυμηθούμε ποιά είναι η "κυρία":

2 σχόλια:

  1. Νίκη Τζαβέλλα: ιδανικοί πολιτικoί Σημίτης-Μητσοτάκης!!

    http://www.youtube.com/watch?v=codyau-Umsk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο το παλιοσκυλο καμια ψηφος αλλα ψοφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών