Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 03, 2014

Antinews: "Η νεολαία είναι με τη Χρυσή Αυγή'

Η υποψηφιότητα Σακελλαρίδη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για τη διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές προβλημάτισε έντονα τους περισσότερους δημοσιολόγους και πολιτικούς αντιπάλους του συνονθυλεύματος της Κουμουνδούρου.

Αν πιστέψουμε ότι δεν αποτελεί μια εσκεμμένη επιλογή ήττας του Τσίπρα, καθώς είναι καθαρά προσωπική απόφαση του αυτή η υποψηφιότητα και θα τη χρεωθεί εξ΄ολοκλήρου, βλέποντας ότι η Αθήνα έχει πάρει μια καθαρή..."δεξιά στροφή" είναι μια προσπάθεια του Προέδρου της "ροζ Αριστεράς" να μαζέψει γύρω από τον Σακελλαρίδη το "νέο αίμα" και τη νεολαία.

Επικεντρώνει λοιπόν ο Τσίπρας στη νεολαία, που αποτελεί και το πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας και προσπαθεί με τον εκλεκτό του να τους πει "να εδώ είμαι.. δίπλα σας.. τοποθετώ έναν δικό σας άνθρωπο και σας καλώ να τον στηρίξετε".

Ας δούμε όμως τι λένε ως προς αυτή την παράμετρο οι σαμαροφρουροί του antinews

"Ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να.....
στηρίξει υποψηφιότητες τύπου Σακελλαρίδη στο Δήμο Αθηναίων. Στην πραγματικότητα το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα επικεντρώνει με σκοπό να  κερδίσει τη μεγάλη δεξαμενή των αναποφάσιστων που κατά τεκμήριο βρίσκονται στις νεότερες ηλικίες. Σ’ αυτές τις ηλικίες μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος κατευθύνεται στη Χρυσή Αυγή."

Άρα,

1ον: Η νεολαία έχει διαλέξει το δρόμο της Αρετής και της Τιμής, δηλαδή τη Χρυσή Αυγή και κανείς "Σακελλαρίδης" δεν μπορεί να την μετατοπίσει προς... την Αριστερά.

2ον: Οι αναποφάσιστοι, που αποτελούν και το μεγαλύτερο μέρος των..... δημοσκοπήσεων, κινούνται προς τη Χρυσή Αυγή. Κοινώς η Χρυσή Αυγή είναι πιθανότατα ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ στην Αθήνα και κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει.


Υ.Γ.
Η Αθήνα έχει επιλέξει ήδη...


1 σχόλιο:

  1. Είναι και χαζούληδες και τους ξεφεύγουν...
    Όσες ψεύτικες δημοσκοπήσεις και να βγάλουν (σαν αυτή στο τρομακτικό εχτές που "άργησε" δύο ώρες απο τότε που την είχαν υποσχεθεί ώστε να γίνει το απαραίτητο μαγείρεμα και να μην υπάρχει πρόβλημα με τα νούμερα), θα την πατάνε πάντα σε κάτι τέτοιες λεπτομέρειες.
    Χαίρομαι γιατί όσο πιο βουβό τους έρχεται το χαστούκι τόσο μεγαλύτερο φλάτς θα κάνει και μαζί θα τους τρελλάνει.
    Έσσεται Ήμαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών