Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 03, 2014

Άγρια γιούχα σε Δένδια στο Ληξούρι - Μόνο στις συναγωγές γίνεται δεκτός



Την ηχηρή αποδοκιμασία και την οργή των Κεφαλλονιτών βίωσε ο θλιβερός υπουργός Προ - Πο, ο οποίος πια μόνο σε συναγωγές γίνεται δεκτός, καθώς το περιβάλλον εκεί του είναι οικείο.
Ο Νίκος Δένδιας θέλησε να συνεχίσει το επικοινωνιακό σόου Σαμαρά πάνω από τα ερείπια, αλλά λογάριασε χωρίς τους κατοίκους. Ο πλέον αποτυχημένος υπουργός Δημόσιας Τάξης έφθασε νωρίς το μεσημέρι στο νησί με ελικόπτερο Super Puma προκειμένου να συντονίσει μαζί με τον γενικό γραμματέα Προστασίας του Πολίτη Πάτροκλο Γεωργιάδη τις ενέργειες στο νησί.
Καθώς περπατούσε στον πεζόδρομο του Ληξουρίου έγινε δέκτης αποδοκιμασιών με.... εξαγριωμένους πολίτες να τον γιουχάρουν και να του φωνάζουν. Μόλις μάλιστα οι πολίτες αντιλήφθηκαν τους δεκάδες πάνοπλους αστυνομικούς που τον φρουρούσαν οι ύβρεις και οι αποδοκιμασίες πολλαπλασιάστηκαν και ο Δένδιας φυγαδεύτηκε άρον - άρον.
Πλέον το έχει πάρει το μάθημα του ο -όχι για πολύ ακόμα- υπουργός Προ- Πο πως μόνο αποστειρωμένες βόλτες με την συνοδεία δεκάδων αστυνομικών σε αποκλεισμένες περιοχές μπορεί να κάνει και επισκέψεις σε συναγωγές. Οπουδήποτε αλλού είναι ανεπιθύμητος!

1 σχόλιο:

  1. Κανά μπερντάκι ξύλο δεν μπορούσαν οι κάτοικοι εκεί να του ρίξουν να το χαρούμε λίγο τι είναι αυτά μόνο γιουχάισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών