Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2014

Ο επικοινωνιολόγος της Όλγας Κεφαλογιάννη παραδέχεται μπροστά στο Σαμαρά: "Δεν κατεβαίνει η Όλγα στην Αθήνα... Θα την ισοπεδώσει ο Κασιδιάρης"

Με όλους τους τρόπους επιβεβαιώνεται καθημερινά η Εθνικιστική "παρέλαση" που ετοιμάζεται να γίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο της Αθήνας.

Κανένα ΜΜΕ, ακόμη και τα πιο "σκληρά καθεστωτικά" δεν μπορούν να κρύψουν το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή και ο Ηλίας Κασιδιάρης προελαύνουν και δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ υποψήφιος για να τους αντιμετωπίσει.

Η πλήρης επιβεβαίωση έρχεται από τον "Αρχιερέα των ΜΜΕ", Ψυχάρη, που στο ΒΗΜΑ σε κύριο άρθρο και αναφερόμενος στο Δήμο της Αθήνας γράφει ένα παραπολιτικό σχόλιο για τη συνάντηση Σαμαρά - Όλγας Κεφαλογιάννης για τον ενδεχόμενο η τελευταία να κατέλθει επίσημα στο Δήμο της Αθήνας ως υποψήφια της.. "δεξιάς"!

Προσήλθε λοιπόν στο... meeting η αγαπημένη του... Μπόμπολα και του Βαρδινογιάννη μαζί με τον επικοινωνιακό της σύμβουλο που ήταν σαφέστατος:
"Κύριε Πρωθυπουργέ, δεν πρόκειται να....
δώσουμε αυτή τη μάχη γιατί η ήττα από τον Κασιδιάρη είναι βέβαιη..."

Κάπου εκεί ο Σαμαρά λογικά άνοιξε το συρτάρι με τα χάπια του για να γλυτώσει το... εγκεφαλικό!

Υ.Γ.
Το πιο συντριπτικό για το καθεστώς θα είναι όταν θριαμβευτής ο Ηλίας Κασιαδιάρης υπό τα εθνικιστικά λάβαρα θα λάβει εντολή να αλλάξει την Πρωτεύουσα της Χώρας έχοντας ως αντίπαλο έναν εκλεκτό του... συνταγματικού τόξου!

Υ.Γ2
Μπορείτε να δείτε πως αντιμετωπίζει την επερχόμενη ήττα στην Αθήνα ο "σαμαρικό" antinews - και τη γνώμη του για την Όλγα Κεφαλογιάννη - ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Εγώ να το πω και αλλιώς, πες πως δεν κατέβαινε ο Ηλίας στην Αθήνα, ή γενικά δεν την διεκδικούσε η ΧΑ και είχε πιθανότητες να βγεί η βυζοκουβαλήστρα, τι είδους άραγε δήμαρχος θα ήταν;
    Με τι προσόντα ακριβώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για σταθείτε ρε παιδιά, τι νομίζετε δηλαδή κορόιδο είναι η κρητικιά να πάει να σπάσει τα ωραία της μουτράκια στο δήμο; αφού το γνωρίζει ότι θα πάρει από τα 3 του λιάκουρα το μακρύτερο του. Που το βλέπετε δηλαδή εσείς το περίεργον; Να καταστρέψει δηλαδή εν μία νυκτί όλη την πολιτική καριέρα που της ετοίμασε με τόσον κόπον και θυσίας ο φίλτατος μπαμπάκας της; 40 χρόνια πολιτικό τζάκι να καταποντιστεί επειδή τα έκανε μαντάρα ο Σαμαράς; Εσείς δηλαδής θα δεχόσασταν να πάτε να φάτε την χυλόπιτα επειδή δεν έχει λύσεις ο αποτυχημένος Αντωνάκης; Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου, ε, δεν είμαστε και μ@λ@κες! Αμα πιά! Οι άλλοι δηλαδή γιατί δεν πάνε;
    ΖΗΤΩ Η ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ!
    ΛΑΟΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών