Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2014

Τ(Σ)ατσόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: "Αυτοί δεν μπορούν να ανοίξουν ούτε... μπακάλικο... Σιγά μην κυβερνήσουν κιόλας"

Με αφορμή τις υποψηφιότητες Βουδούρη και Καρυπίδη ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής γράφει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι που πάει δεν θα ανοίξει ούτε... μπακάλικο στην Πατησίων.

Το δημοσίευμά του μέσω facebook έχει ως εξής:
 
«Πίσω από την “απαξίωση” του Οδυσσέα Βουδούρη όσο και πίσω από τη “γκάφα” με τον Θεόδωρο Καρυπίδη κρύβεται η ίδια κοντόθωρη πολιτική λογική: ο πρώτος απαξιώνεται εκ των υστέρων ως φιλομνημονιακός, ο δεύτερος εγκρίνεται εκ των προτέρων ως αντιμνημονιακός. Κάθε άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμά τους -η.....
εξαίρετη θητεία του Οδυσσέα στους “Γιατρούς χωρίς Σύνορα”, το επίμονο φλερτ του Θεόδωρου με το λαϊκισμό και τους φασίστες- επικαλύπτεται από αυτή την πρωτόγονη, μανιχαϊστική “διαφορά” τους. Οχι, ξεφτέρια-τεφτέρια της Κουμουνδούρου. ΄Ετσι δεν κυβερνάτε αύριο τη χώρα. ΄Ετσι δεν ανοίγετε ούτε μπακάλικο στα Πατήσια»

Υ.Γ.
Και αυτά τα λέει ο "φίλος του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ..."!!!

Υ.Γ.2
Στην Πατησίων ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανοίξει αρκετά... μπακάλικα - λαθρομεταναστών - και έχει κλείσει πολλά - Ελλήνων -.!! 

2 σχόλια:

  1. Πολύ πόνο βγάζει ο Τσατσόπουλος, γουστάρω...
    Και να πούμε την αλήθεια δεν έχει άδικο, είναι τέτοιοι αχαίρευτοι οι αριστεροί που το πιό πιθανό είναι να πλακωθούν αναμεταξύ τους για την κουτάλα, αν και τους κόβο να αυτοχειριάζονται και πάλι πριν τις εκλογές σαν καλά δεκανίκια του συστήματος.
    Είναι άλλωστε μεγάλο αγκούρι να βγούν για να κυβερνήσουν, θα χρειαστεί να καταπιούν πολλές απο τις μαλακίες που λέγανε αν θέλουν έστω και κατ ελάχιστο να λειτουργήσει η χώρα.
    Νομίζω τελικά ότι το ιδανικότερο σενάριο θα ήταν ένας μήνας κυβέρνηση τσύριζα για να τα κάνουν μουνί καπέλο και μετά πτώση και άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών.
    Δεν θα μιλάει καμιά σκρόφα αριστερή μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Μανιχαίστική και πρωτόγονη" είναι στην πραγματικότητα η αντιμετώπιση των ανθρώπων από τον παρανοϊκό Τατσόπουλο. Τελικά, για το ζόμπι αυτό, μοναδικό κριτήριο αξιολόγησης των ικανοτήτων των Ελλήνων είναι η στάση του καθένα απέναντι στη ΧΑ!!!!! Οποιος έχει θέσεις με ομοιότητες προς αυτήν στα διάφορα καυτά θέματα που απασχολούν τη χώρα και το λαό πρέπει να εκτελείται (κατά τον τσάτσο του αλαφουζιστάν...) με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ όποιος κυνηγάει απηνώς την ΧΑ -ακόμη και με παράνομους και μαφιόζικους τρόπους!- πρέπει να αναγορεύεται σε εκλεκτό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, διότι αυτός σύμφωνα με τη λογική του αρχιτρελλάρα (αυτού που παρουσίαζε στον ΣΚΑΙ, άκουσον-άκουσον, τον μέγα Κολοκοτρώνη... ως "αδερφή"!!!) "μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα"!
    Εμπρός λοιπόν!. Λάππα και Πυρήνες προχωράτε και ενταχτείτε στον ΣΥΡΙΖΑ, σας....θέλουν οι τσατσόπουλοι "για να κυβερνήσετε επάξια τη χώρα"!!
    Το Δαφνί τελικά πόσο απέχει από το σπίτι σου, ρε τρελλάρα τσατσόπουλε; Ρωτάω, γιατί αν σου πέφτει μακριά, προσφέρομαι να σε πάω με το ΙΧ μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών