Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2014

Ο πέντε φορές ισοβίτης αναρχικός από τις Κυπριακές φυλακές «καρφώνει» τις γιάφκες με τον οπλισμό των ομοϊδεατών του


Ο πέντε φορές ισοβίτης αναρχικός από τις Κυπριακές φυλακές «καρφώνει» τις γιάφκες με τον οπλισμό των ομοϊδεατών του

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δηλαδή όσοι είναι θετικά διακείμενοι ή και μάρτυρες υπεράσπισης σε τέτοιες παρακρατικές ομάδες - βλέπε ΣΥΡΙΖΑ - είναι και μέλη "εγκληματικών συμμοριών" και θα κλειστούν στη φυλακή ή σε αυτή την περίπτωση θα γίνει μια εξαίρεση λόγω... συνταγματικού τόξου;!;!

Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδας πολίτης, ο ένας από τους δύο αντιεξουσιαστές που καταδικάστηκαν σε 5 φορές ισόβια για την πενταπλή δολοφονία των φρουρών κύπριου επιχειρηματία στην Αγία Νάπα τον Ιούνιο του 2012, φέρεται να έδωσε πληροφορίες στις Αρχές για γιάφκες τρομοκρατών στην Ελλάδα.
Η είδηση αφορά τον Τσεχιλίδη, συνεργό του εκτελεστή και φανατικού Συριζαίου Μαμαλικόπουλου, ο οποίος, αμέσως μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, ζήτησε να μιλήσει με τους αστυνομικούς. Φέρεται να είπε στις κυπριακές Αρχές ότι..........
σε ανύποπτο χρόνο ο εκτελεστής και ένας πρώην συνεργάτης του είχαν πει ότι έχουν σχέση με δολοφονίες στην Ελλάδα, αλλά και ότι γνώριζε για γιάφκες τρομοκρατικών οργανώσεων.
Υπενθυμίζουμε ότι η Αντιτρομοκρατική σε συνεργασία με την Interpol και τις κυπριακές διωκτικές αρχές λίγες μέρες μετά το 5απλό φονικό κατάφεραν να συλλάβουν τους Δημήτρη Μαμαλικόπουλο και Αναστάσιο Τσεχιλίδη στην Ελλάδα. Μάλιστα τον Μαμαλικόπουλο τον συνέλαβαν μέσα σε κατάληψη αναρχικών στο κέντρο της Αθήνας!

Το προφίλ τον δραστών
Ο 29χρονος Δημήτρης Μαμαλικόπουλος είχε ενεργή δραστηριότητα στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Μάλιστα σε ηλεκτρονική του ανάρτηση, τον Μάιο του 2010, κατήγγειλε ότι «αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιτέθηκαν και τον έριξαν από τη μηχανή του». Ο ίδιος, στην ανάρτηση εξηγούσε την επίθεση εναντίον του: «επειδή ανήκω στον αναρχικό χώρο και συμμετέχω σε όλες τις κινητοποιήσεις και τους αγώνες». Τα τελευταία χρόνια και αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είχαν διαπιστώσει ότι είχε συναντήσεις με άτομα που είχαν κατηγορηθεί τα τελευταία χρόνια για συμμετοχή σε ένοπλες οργανώσεις.
Μάλιστα κατά δική του ομολογία στις 17 Ιουνίου, ενώ βρισκόταν στην Κύπρο διέκοψε τις "διακοπές" του και γύρισε στην Ελλάδα μαζί με τον συνεργό του για να ψηφίζει Σύριζα. Χαρακτηριστικά είπε «ύστερα από δική μου επιμονή για να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ γιατί είμαι φανατικός οπαδός».

Ο 41χρονος Αναστάσιος Τσεχιλίδης που διέμενε με συγγενείς του στη Ν. Ιωνία είχε κατηγορηθεί τρεις φορές στο παρελθόν για διακίνηση κοκαΐνης. Στις δύο πρώτες δεν είχε συγκατηγορούμενο και οι υποθέσεις για τις οποίες είχε βρεθεί κατηγορούμενος θεωρούνταν «μικρού βεληνεκούς». Ωστόσο, στις 17 Ιουλίου του 2010, είχε κατηγορηθεί μαζί με άλλα 12 άτομα για την μεταφορά 83,7 κιλών κοκαΐνης από τη Βενεζουέλα, με το ιστιοπλοϊκό σκάφος «Dodo» που κατέπλευσε στα Σύβοτα της Λευκάδας. Τότε, στη διάρκεια αυτών των ερευνών, η ΕΛ.ΑΣ είχε ανακαλύψει δεκάδες όπλα -ανάμεσά τους και Glock- που χρησιμοποιούσε το ίδιο κύκλωμα. Μέλη της ίδιας σπείρας είχαν συνδεθεί και με την υπόθεση μεταφοράς εξαρτημάτων υποπολυβόλων μέσω του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» -που είχε αποκαλυφθεί τον προηγούμενο Νοέμβριο.
Ο 41χρονος κατηγορούμενος για το «φονικό της Νάπα», είχε μείνει στις φυλακές Κορυδαλλού, Κομοτηνής και Θεσσαλονίκης για ένα περίπου χρόνο και απηλλάγη στην δίκη, για τα ναρκωτικά της Λευκάδας, που έγινε σε πρώτο βαθμό. Είχε συνεχείς επαφές με τον αντιεξουσιαστικό χώρο και δήλωνε ότι κατά καιρούς εργαζόταν ως κηπουρός, σερβιτόρος, υπάλληλος σούπερ μάρκετ.
Υ.Γ. Βέβαια οι σύντροφοί τους δεν έκαναν καμία κίνηση συμπαράστασης προς τους δύο ισοβίτες πλέον αναρχικούς και όπως φαίνεται θα "εξαργυρώσουν" τις ομολογίες... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών