Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 04, 2014

ΟΙ… ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ – ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ… ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΝΤΖΕΣ!

african8
Ενώ οι Έλληνες ρίχνουν κατάρες και… μούντζες (όποτε τον βλέπουν στην τηλεόραση) στον κατοχικό της δυστυχίας τους, φον Αντωνάκη, υπάρχουν και κάποιοι που… προσεύχονται, για να τον έχει ο Θεός καλά. Μόνο που αυτοί οι «κάποιοι» δεν είναι Έλληνες, αλλά… Αφρικανοί «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες»!
Έτσι, στην Εκκλησία των Πεντηκοστιανών, που βρίσκεται στην οδό Μενάνδρου (στο κέντρο της… ζούγκλας που λέγεται Αθήνα), «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» από την Γκάνα, το Κονγκό, το Καμερούν και την Νιγηρία, προσεύχονται για τον Σαμαρά!
Σύμφωνα, λοιπόν, με επιτόπιο ρεπορτάζ που έκανε δημοσιογράφος του vice.com, η προσευχή υπέρ του Αντωνάκη γίνεται με τον παρακάτω εξόχως αφρικανικό τρόπο:
«Το κρεσέντο αυτής της....
θρησκευτικής διέγερσης έκανε τον Αφρικανό γκριζομάλλη κύριο να ψέλνει κάτι ακατάληπτους ψαλμούς. Μέσα στα αναφιλητά άρχισε να φωνάζει «Samaras» και ακολουθεί ένα παραλήρημα από άγνωστες λέξεις. Όσο περνά η ώρα όλο και περισσότεροι αναφέρουν στην προσευχή τους το όνομα του πρωθυπουργού…».
(ΥΓ): Φον Αντωνάκη, μην παίρνεις αέρα και μη δείχνεις εμπιστοσύνη. Αυτοί μπορεί να σου κάνουν και τίποτα κόλπα… βουντού!

3 σχόλια:

  1. Οι Πίθηκοι του διεθνισμού, μισθώνουν κανιβάλους μάγους, της σαντερίας και του βουντού, σε μια απέλπιδα, τελευταία προσπάθεια να "φάνε" τη χώρα του λευκού άνευ τελετουργικής περιτομής;
    Μην φάτε έχουμε γλάρο!
    ΟΥΣΤΡΕΠΟΥΣΤ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την καταπληκτική αποκάλυψη ότι οι εκατοντάδας χιλιάδες λαθρομετανάστες προωθούνται από οργανωμένο κρατικό τουρκικό κύκλωμα στην Ελλάδα, αποκαλύπτει ένα φοβερό δημοσίευμα της εβδομαδιαίας τουρκικής επιθεώρησης, Aksyon, (τεύχος Νο 1000, στις 3-9 Φεβρουαρίου 2014). Στο δημοσίευμα αυτό αποκαλύπτεται ότι μια από τις μεγαλύτερες τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, η Jitem, της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, είναι αυτή που μεταφέρει επί καθορισμένων διαδρομών τους λαθρομετανάστες προς την χώρα μας. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται στο ίδιο… άρθρο, ακόμα και η τουρκική ακτοφυλακή δεν έχει κανένα δικαίωμα να επέμβει σε αυτές τις επιχειρήσεις μεταφοράς λαθρομεταναστών της Jitem.

    http://olympia.gr/2014/02/04/%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%89%CE%B8%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ετσι και αλλιως τον σατανα προσκυνουν οι κυβερνωντες στην ελλαδα και τον κοσμο τι σας κανει εντυπωση οι πιθηκοι προσευχονται στο καταλληλο [ολοι τους ειναι καμενα χαρτια για το θεο για αυτο τους αφηνει να χωνονται πιο βαθεια στην αμαρτια οπως λεει και ο αποστολος παυλος τετοιοι ανθρωποι ειναι πρωωρισμενοι να χαθουν ] απλως αξιολυτητοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών