Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 04, 2014

ΙΜΙΑ 2014: Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


ΙΜΙΑ 2014: Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

"Ό,τι δεν με καταστρέψει με κάνει περισσότερο δυνατό"
Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ από καρδίας σε όλους τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, που πλημμύρισαν την Πλατεία Ρηγίλλης, όπου ευρίσκεται το μνημείο των τριών γενναίων Αξιωματικών, οι οποίοι έπεσαν εκείνον τον Ιανουάριο του '96 στα Ίμια.
Ήταν πρωί της 28ης Σεπτεμβρίου και ήταν βράδυ της 3ης και της 4ης Οκτωβρίου του 2013 όταν τα κανάλια της διαφθοράς πανηγύριζαν για τις συλλήψεις και την προφυλάκισή μας χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις με εικασίες αναπόδεικτες και με μαρτυρίες κουκουλοφόρων ψευδομαρτύρων, τους οποίους αποκάλεσαν "προστατευόμενους μάρτυρες"… Τότε βγήκαν όλοι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι από την μία άκρη ως την άλλη του πολιτικού φάσματος και ...
επευφημούσαν τον διωγμό μας, την άδικη πολιτική μας δίωξη.
Μία δίωξη που επικαλέσθηκε ως… ο πρωτεργάτης της, Σαμαράς, την ίδια ακριβώς ημέρα στους σιωνιστές των Η.Π.Α., κραυγάζοντας υστερικά ότι θα τελειώσει την Χρυσή Αυγή. Και όμως πέρασαν από τότε τέσσερις και πλέον μήνες και το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου του 2014 αρκετές χιλιάδες αμετανόητων Ελλήνων ήταν εκεί στην μεγάλη συγκέντρωση των Ιμίων και η συγκέντρωση αυτή ήταν ένα ηχηρό χαστούκι στα μούτρα των διωκτών της Χρυσής Αυγής.
Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ σε όλους σας Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες. Δείξατε στο κράτος των τυράννων ότι υπάρχουν ακόμη σε αυτήν την χώρα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, που δεν θα τους προσκυνήσουν ΠΟΤΕ! Προσπάθησαν με κάθε τρόπο να σαμποτάρουν την συγκέντρωση. Έκοψαν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, σταμάτησαν την συγκοινωνία των μέσων μαζικής μεταφοράς, έστησαν μπλοκ και σταματούσαν πεζούς, ενώ επέτρεψαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ δύο αντισυγκεντρώσεις. Χέρι-χέρι το αντεθνικό κράτος του μνημονίου με τους μισέλληνες του μαρξιστικού υποκόσμου έδωσαν την μάχη για να μη γίνει η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και ΑΠΕΤΥΧΑΝ!
Ανέμιζαν οι Σημαίες στον παγωμένο αγέρα, Γαλανοί, Μαύροι, Λευκοί και Κόκκινοι Ήλιοι κατέλυαν το σκοτάδι της σκλαβιάς και το σύνθημα "Αίμα-Τιμή-Χρυσή Αυγή" ακουγόταν μέχρι τα ουράνια. "Ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές λυγίζουν τους Εθνικιστές" φώναζαν στα μούτρα ενός σάπιου καθεστώτος με μία φωνή αρκετές χιλιάδες ανδρών και γυναικών.
Αν δεν καταλάβατε ακόμη ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν τέλειωσε, θα το νοιώσετε πολύ πιο δυνατά στις ημέρες που έρχονται, στο μέλλον που είναι δικό μας!
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Φυλακές Κορυδαλλού
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών