Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 04, 2014

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ» ΝΟΜΟΣ;

ANTIRATSISTIKOL
Αλήθεια, τι γίνεται με το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο; Που χάθηκε τόσον καιρό; Μήπως το… ξέχασαν; Το εγκυρότατο defencenet.gr, υποστηρίζει πως το «αντιρατσιστικό» θα πάει στο… ράφι κι όχι στην ολομέλεια της βουλής, προς ψήφιση.
Κι έτσι πρέπει να’ ναι, καθώς ο καιρός περνάει κι ενώ πριν από τις γιορτές η κατοχική κυβέρνηση και τα ΜΜΕ «διέρρεαν» ότι από μέρα σε μέρα αναμένεται να εισαχθεί στην ολομέλεια, εδώ και καιρό το κάνουνε… γαργάρα.
Ως αιτία της εγκατάλειψης του «αντιρατσιστικού» αναφέρεται η.....
διαφωνία του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ με την ποινικοποίηση της άρνησης των γενοκτονιών που έχουν αναγνωριστεί από την ελληνική βουλή (Ποντίων και Αρμενίων) και η διαφωνία μεγάλης μερίδας βουλευτών της ΝΔ για το αντίθετο.
Ωστόσο, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ΝΔ έχει αποφασίσει να τηρήσει –τουλάχιστον- μέχρι τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές (και μετά βλέποντας και κάνοντας…) μια στάση τέτοια που να μην προκαλεί τα πατριωτικά αισθήματα των Ελλήνων, μήπως και περιοριστούν κάπως οι διαρροές προς την Χρυσή Αυγή. Μάλιστα, υπάρχει και η περίπτωση να υιοθετήσει η ΝΔ επιφανειακά και κάποιες θέσεις από την «ατζέντα» της Χρυσής Αυγής –ειδικά στο μεταναστευτικό-, για προφανείς λόγους. Όσο πιο ανώδυνα γίνεται βεβαίως βεβαίως…
Η γνώμη μας είναι ότι σε κάθε περίπτωση, η ΝΔ θα βγει… χαμένη. Γιατί ο κόσμος προτιμά πάντα το αυθεντικό από το… ιμιτασιόν!

2 σχόλια:

  1. Το θέμα που πρέπει να μας προβληματίζει δεν είναι το τι απέγινε αυτή η μαλακία που έκαναν καραμέλα τα παπαγαλάκια του συστήματος.. Το μεγάλο πρόβλημα αφορά το ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑ του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου!! ΟΛΟΙ βγαίνουν ΛΑΔΙ και "καθαροί" έστω και με εγγυήσεις από τα ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΟΥΣ!! Με τον πρωτεργάτη όμως του Σκανδάλου, τον άνθρωπου των εξ απορρήτων της ΝουΔουλας που ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ - απειλώντας μάλιστα πως θα ΜΙΛΗΣΕΙ εάν τον φέρουν στην Ελλάδα - ΤΙ ΕΓΙΝΕ;; ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ με την Τουρκική κυβέρνηση για να τον αφήσουη ελεύθερο από το "Εξπρές του Μεσονυχτίου";; ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ για να αφθεί ελεύθερος προκειμένου να ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙ;; Ποιά η διαφορά της υπόθεσής του με αυτή του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ;; Καμιά βέβαια!! ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ.. ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ.. ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν οι αλλοδαποί (ασχέτου με το πότε παρείσφρησαν) δεν απολέσουν δια παντός τα πολιτικά τους δικαιώματα,
    εάν δεν ακυρωθούν όλοι οι μικτοί γάμοι, στην λευκή, άνευ τελετουργικής περιτομής, Ελληνική Ευρώπη,
    δεν θα ησυχάσουμε ποτέ!
    Να πάνε σε άλλο πλανήτη σε άλλο γαλαξία, εάν δεν τους αρέσει ο τόπος προέλευσής τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών