Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2014

Ελληνική Αυγή σε όλη την Ελλάδα για τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού....


Ελληνική Αυγή σε ολόκληρη την χώρα

του υποψηφίου Δημάρχου με την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα», Ηλία Κασιδιάρη για την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"

Τον τελευταίο μήνα διανύσαμε στην κυριολεξία όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδος. Με μαζικές πολιτικές εκδηλώσεις παρουσιάσαμε τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου σε ολόκληρη τη χώρα. Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη οι Χρυσαυγίτες έδωσαν και δίνουν δυναμικό παρόν αποδεικνύοντας πως είμαστε η ανερχόμενη πολιτική δύναμη. Την ίδια ώρα στην Αθήνα το Σύστημα έχει αφηνιάσει βλέποντας πως το Εθνικιστικό Κίνημα θριαμβεύει στην πρωτεύουσα, γεγονός που προσδίδει τεράστιο ειδικό βάρος στον αγώνα μας. Βρισκόμαστε στο επίκεντρο μίας τεράστιας πολιτικής μάχης, η έκβαση της οποίας θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον της Πατρίδας μας.
Οι "νταβατζήδες" θέλουν δήμαρχο Καμίνη! Μυστική συνάντηση Μιχελάκη-δημοσκόπων...
Το περασμένο Σαββατοκύριακο οργίασαν οι.....
μαϊμού έρευνες για τον Δήμο της Αθήνας, που έδιναν αστρονομικά ποσοστά στον αποτυχημένο Καμίνη. Ήταν δε τέτοιος ο συγχρονισμός και η σύμπτωση των αποτελεσμάτων, που το στήσιμο βρωμούσε από δεκάδες χιλιόμετρα. Λίγες ημέρες αργότερα διαβάσαμε στον ημερήσιο Τύπο ότι την περασμένη Παρασκευή υπήρξε συνάντηση δημοσκόπων-Μιχελάκη στο υπουργείο Εσωτερικών. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, ποιος ο λόγος αυτής της συνάντησης; Μήπως για να πάρουν την... ευλογία του μνημονίου αυτοί που στήνουν τις πέτσινες έρευνες;
Είναι πλέον δεδομένο πως οι νταβατζήδες της δημόσιας ζωής (Μπόμπολας και σία) επιθυμούν διακαώς να μείνει στη θέση του το αποτυχημένο δίδυμο Καμίνη-Μπουτάρη. Βασικός λόγος είναι η χρυσοφόρος επιχείρηση διαχείρισης των απορριμάτων, που θα αποτελέσει μέγιστη ευκαιρία για τους νταβατζήδες τα επόμενα χρόνια να αποκομίσουν νέα υπερκέρδη. Στην περίπτωση που η Χρυσή Αυγή διοικήσει τους μεγάλους Δήμους χάνουν την δυνατότητα για ένα μεγάλο “deal” και για χοντρή κονόμα. Αντιθέτως ανοίγει ο δρόμος για την είσπραξη μεγάλων ποσών από έκαστη δημοτική αρχή, που θα επενδυθούν σε υποδομές για την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Αυτό είναι και το μεγάλο διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου.
ΒΗΜΑ online: Ψήφιζες Κασιδιάρη και η ψήφος πήγαινε στον Καμίνη
Έφτασαν δε σε τέτοιο σημείο γραφικότητας οι ναυαρχίδες της μνημονιακής ενημέρωσης, που αλλοίωσαν καταφανώς ακόμη και τις διαδικτυακές δημοσκοπήσεις (στην διαδικτυακή δημοσκόπηση η αλλοίωση δεν μπορεί να γίνει μυστικά, όπως στις τηλεφωνικές, που το μαγείρεμα γίνεται σε κλειστά γραφεία... γίνεται online και ενώπιον χιλιάδων μαρτύτων). Το καθεστωτικό Βήμα λοιπόν, έθεσε το ερώτημα: «ποιος είναι ο καταλληλότερος για δήμαρχος Αθηναίων». Οι χρήστες του διαδικτύου άρχισαν να ψηφίζουν και η ψήφος τους να καταγράφεται άμεσα στο αποτέλεσμα.
Έτσι τις πρώτες ώρες η υποψηφιότητά μας σάρωσε στην κυριολεξία και λάβαμε την πρώτη θέση με τεράστια διαφορά από τους λοιπούς. Μόλις είδαν αυτή την εξέλιξη οι «βηματοδότες» πανικοβλήθηκαν και... πείραξαν τον μετρητή. Έτσι, αν ψήφιζες Κασιδιάρη, η ψήφος ανέβαζε το ποσοστό του Καμίνη. Την ώρα εκείνη έτυχε να παρουσιάζω την διαδικτυακή μας εκπομπή και κατήγγειλα το γεγονός αυτό στον αέρα, καθώς δεχόμασταν κατά ριπάς μηνύματα φίλων που δεν πίστευαν στα μάτια τους. Οι αρμόδιοι του Βήματος ενημερώθηκαν για την κατακραυγή και έριξαν σε χρόνο dt την δημοσκόπηση.
Πανίσχυρη η Χρυσή Αυγή σε όλες τις περιφέρειες και τους μεγάλους δήμους
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, οργανώνονται ταυτόχρονα οι επόμενες εξορμήσεις μας σε Πελοπόννησο, Κρήτη, Δυτική Μακεδονία και νησιά Αιγαίου και Ιονίου. Μέχρι σήμερα πραγματοποιήσαμε μαζικές πολιτικές εκδηλώσεις για την παρουσίαση των υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Κεντρική Ελλάδα, Στερεά Ελλάδα, Αττική, Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου. Μία Ελληνική Αυγή ανατέλλει σε  ολόκληρη την χώρα. Χιλιάδες συμπατριώτες μας, χιλιάδες συναγωνιστές σε αυτόν τον όμορφο, καθημερινό αγώνα για την Πατρίδα και την Ελευθερία, χιλιάδες νέοι και παλαιοί Χρυσαυγίτες στέκονται καθημερινά στο πλευρό μας.
Δύναμή μας η αγάπη του απλού Έλληνα. Από την Αλεξανδρούπολη, την Θεσσαλονίκη, το Μεσολόγγι, την Λαμία, την Αθήνα και τον Πειραιά, μέχρι το πληγωμένο Ληξούρι της Κεφαλονιάς, διαδώσαμε το μήνυμα της εθνικής αντίστασης, αλλά και της ελληνικής αληλεγγύης. Μέσα σε ένα τρομερό κύμα διώξεων, πολέμου, λάσπης και συκοφαντιών, όχι μόνο σταθήκαμε όρθιοι, αλλά εντείναμε στο έπακρο τον εθνικό μας αγώνα. Έναν αγώνα με στόχο την αφύπνιση των Ελλήνων.
Η αφύπνιση φαίνεται πως επέρχεται με ρυθμούς γοργούς και σε αυτό ωφελεί και η διαρκής πολεμική του βρώμικου συστήματος των νταβατζήδων, των ξένων τοκογλύφων και των άθλιων υπαλλήλων τους. Με τον Αρχηγό μας και με εκλεκτούς Συναγωνιστές μας στις φυλακές, με δύο Ήρωες να πρεσβεύουν υπέρ ημών από τα Ηλύσια Πεδία, ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι σήμερα δυνατότερος από ποτέ. Η Χρυσή Αυγή είναι έτοιμη να ανατείλει πάνω από την Ελλάδα.

2 σχόλια:

  1. Αν ξέρει κάποιος να μου πει τι γίνετε στην Ημαθία.
    Αν κατεβαίνει κάποιος και πως ψηφίζουμε.
    Ακούω για περιφερειάρχες κ.λ.π. αλλά δεν ξέρω πως και τι ψηφίζουμε.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στείλε τώρα mail στο

      xa.ekloges@gmail.com

      ή κάλεσε στο 2106985121 και θα σε ενημερώσουν πλήρως

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών