Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2014

Το Όραμα για Ελευθερία, η αιτία των διώξεων μας


Το Όραμα για Ελευθερία, η αιτία των διώξεων μας

Στην Ελλάδα του 2014, δεν βλέπει σχεδόν τίποτε κάποιος από την  αίγλη του ένδοξου παρελθόντος. Αντ’ αυτής υπάρχει ένας λαός που μόλις αφυπνίσθηκε από τον λήθαργο και την αδράνεια και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του. Παλεύει να ορθοποδήσει μέσα από την καταστρεπτική λαίλαπα της πολυεπίπεδης εθνοκτόνας δράσης των εξουσιαστών του. Την αιτία της αφυπνίσεώς του την διεκδικούμε με Θάρρος εμείς, τα παιδιά της Χρυσής Αυγής και πάνω απ' όλους ο Αρχηγός μας, ο Άνδρας που μας δίδαξε τον ανυποχώρητο Αγώνα, τον Αγώνα για Ελευθερία. Ήμασταν εμείς, οι Χρυσαυγίτες, που αγωνιζόμασταν ενάντια στην.....
σήψη και στην υποτέλεια. Ήμασταν εμείς που σπάσαμε τις αλυσίδες της σκλαβιάς του λαού μας και τον οδηγήσαμε έξω απ’ το σπήλαιο της αυταπάτης. Είμαστε εμείς το Εθνικιστικό Κίνημα, η τελευταία δύναμη Αντίστασης.
Ταυτότητα
Διεκδικούμε τον τίτλο του Ιδεολογικοπολιτικού Στρατιώτη, και όχι του πολιτικάντη. Αυτό είναι το αρχικό κριτήριο που μας διαφοροποιεί εξ' αρχής στα μάτια του μέσου Έλληνα, ο οποίος επί σειρά ετών ήταν θύμα των απατεώνων πολιτικών. Στόχος μας δίχως περιστροφές και δισταγμούς είναι η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ  της Πατρίδος μας, από τα δεσμά κάθε είδους υποτέλειας. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Αγώνας της Εθνεγερσίας του '21 έμεινε ημιτελής. Η Ελλάδα συνέχισε να παραμένει υπό ξένη κατοχή, απ' όταν υπογράφονταν τα διαβόητα αγγλικά δάνεια. Από τότε μέχρι σήμερα ο Ελληνικός Λαός ΔΕΝ έχει απελευθερωθεί. Δυστυχώς εξαρτάται οικονομικώς και πολιτικώς από ξένες δυνάμεις. Αυτό το «έγκλημα» αναγνωρίζουμε ότι διαπράξαμε, ότι τολμήσαμε να διεκδικήσουμε μια Ελλάδα Εθνικώς Ανεξάρτητη, μια Πατρίδα Ελεύθερη. Τα παιδιά της Χρυσής Αυγής είχαν το θράσος να πλήξουν άμεσα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων, απαιτώντας να αποτινάξουν τον ζυγό της δουλείας. Τόλμησαν να αμφισβητήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις του αγγλοσαξωνικού επεκτατισμού. Κλονίσαμε συθέμελα το καθεστώς της υποταγής και της εκποίησης της Πατρίδος μας. Και αυτό ακριβώς πληρώνουμε.
Η γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας
Το έγκλημα που πράττεται εις βάρος της Πατρίδας μας είναι η Εθνική ( πολιτική - οικονομική ) υποδούλωση της Ελλάδας ώστε να υφαρπάξουν, όποτε επιθυμούν, τον ελληνικό φυσικό μας πλούτο. Η θέση της Πατρίδος μας στον γεωστρατηγικό χάρτη αιτιολογεί φυσικά τις απαιτήσεις των αδηφάγων αρπακτικών που καλούνται «ευρωπαίοι εταίροι». Η γεωγραφική θέση της Ελλάδας, στο κέντρο ακριβώς της Μεσογείου, σηματοδοτεί τεράστια γεωστρατηγική σημασία. Η Ελλάδα βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην αποθήκη ενέργειας, την Μέση Ανατολή. Τα δε ενεργειακά κοιτάσματα της χώρας μας, σύμφωνα με  καθηγητές γεωλογίας, σχετικές έρευνες, αλλά και την Deutsche Bank, ανέρχονται σε τεράστιες ποσότητες. Είναι συνεπώς αξιοθρήνητοι όλοι αυτοί που ακόμη διερωτώνται τους λόγους για τους οποίους η χώρα μας έχει υπαχθεί στο διεθνές νομισματικό ταμείο  και για ποιο λόγο ενδιαφέρονται τόσο έντονα να μας εποπτεύουν οι ευρωπαίοι επικυρίαρχοι.
Ιδιαιτέρως σημαντική είναι η θέση μας περί ανακηρύξεως ΑΟΖ, και όχι φυσικά οριοθέτησής της, όπως ακούγεται στα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης. Διότι εξαιτίας της ιδιάζουσας ταυτότητάς της ( ζώνη sui generis ), η οριοθέτησή της ρυθμίζεται ήδη από το Δίκαιο της Θάλασσας, ενώ η ανακήρυξή της εξαρτάται από πράξη του κράτους. Το δικαίωμα χάραξης ΑΟΖ, δηλαδή, ενυπάρχει στο νομικό εξοπλισμό του κράτους, φτάνει να το ασκήσει. Με λίγα λόγια ενώ έχουμε την δυνατότητα να ανακηρυχθεί ΑΟΖ, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, το κράτος της υποταγής ΔΕΝ το έχει πράξει. Η ανακήρυξή ΑΟΖ θα άνοιγε μια νέα προοπτική στο μέλλον της Πατρίδας μας και θα μας επέτρεπε την άσκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων και κατ' επέκταση την οικονομική εκμετάλλευση φυσικών πόρων. Επιπροσθέτως, αν ακόμη εφαρμοσθεί η θέση μας περί ΑΟΖ Ελλάδας - Κύπρου, τότε αυτό είναι μέγιστη απώλεια για τα τουρκικά συμφέρονται (γι' αυτό και προβάλλουν casus belli), καθώς η ένωση των δυο ΑΟΖ εξισώνεται έμμεσα με Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα! Οι θέσεις μας αυτές,  που αποσκοπούν στην απαγκίστρωση από κάθε είδους εξάρτηση, αποτελούν και την εξήγηση των απαράδεκτων μα και πρωτοφανών διώξεων μας από το ξενόδουλο πολιτικό καθεστώς.  Ακολουθεί κατά γράμμα τις επιταγές των «ευρωπαίων» και των υπερατλαντικών δυνάμεων οι οποίες συμπυκνώνονται στην φράση: «Τσακίστε τη Χρυσή Αυγή, που τολμά να θέτει σε κίνδυνο το σχέδιά μας»
Η προσβολή κυριότητας των Ελλήνων επί της γης τους
Ένα μέσο που χρησιμοποιούν ώστε να διευκολύνουν το έγκλημα της παραχωρήσεως αλλά και της εκποιήσεως  εθνικής κυριαρχίας και περιουσίας αντιστοίχως είναι η λαθρομετανάστευση. Ο εποικισμός, με άλλα λόγια, της Ελλάδας μέσω της «ανθρωπιστικότατης» συνθήκης Δουβλίνο 2. Η άνευ ορίων εισροή αλλοφύλων που συντελείται με μαθηματική πρόοδο, σε συνδυασμό με την «αντιρατσιστική» πλύση εγκεφάλου που δέχεται ο λαός μας έχει ως στόχο την διάρρηξη των δεσμών που έχει αναπτύξει ο Έλληνας μέσα των αιώνων με την Γη των πατέρων του και συνεπώς την κατάργηση της κυριότητας του επί της Πατρίδας του. Η έννοια της εθνικότητας χλευάζεται, μέχρι να καταργηθεί. Ήδη η ιθαγένεια, λέξη που περιέχει το «γένος», μετατρέπεται σε υπηκοότητα. Έπειτα η λέξη «υπηκοότητα» στο ιδιωτικό διεθνές δίκαιο καταργείται ως αυταρχική (!) και στη θέση της μπαίνει πάλι η ιθαγένεια, κατακρεουργημένη ως έννοια.  Ενώ δηλαδή η έννοια της ιθαγένειας περιέγραφε φυσικό δεσμό, καταλήγει πλέον να αποδίδει μόνο νομικό δεσμό ενός ατόμου με το κράτος στο λαό του οποίου «ανήκει». Υπάρχει μόνο πολίτης, κάτοικος, όχι ιθαγενής, αυτόχθων. Αυτός είναι ο στόχος τους: Ο Έλληνας να λησμονήσει παντελώς την έννοια της Πατρίδας, τη γη που φυλάσσει τα οστά των προγόνων του και να φέρεται ως κοσμοπολίτης. Η δε νεολαία, να αποτελέσει την νέα γενιά των παγκοσμιοποιημένων γενίτσαρων. Ό,τι Εθνικό θα το αποστρέφεται. Έτσι δεν θα προβάλλουν την παραμικρή αντίσταση στον εποικισμό και στην εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού.
Για αυτούς τους λόγους έχουμε εισέλθει στο στόχαστρο των μεγάλων αφεντικών. Δεν δύνανται να κατανοήσουν πως τα «παιδιά» της Χρυσής Αυγής, απαιτούν απροκάλυπτα Ανεξαρτησία και Ελευθερία σε ένα κόσμο «δούναι» και «λαβείν». Για αυτούς ακριβώς τους λόγους διέταξαν τους εγχώριους υπαλλήλους τους να μας τιμωρήσουν δια των διώξεων και φυλακίσεων. Η εντολή του Δαυίδ Harris ήταν σαφέστατη: «Τελειώστε μ' αυτούς». Δεν έλαβαν υπόψη όμως έναν παράγοντα. Ο Θεός αγαπά το Δίκαιο.
Μέχρι τη Τελική Νίκη. Ό,τι και να γίνει. Ή τώρα ή ποτέ 
Θαλής, Τ.Ο Βόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών