Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2014

Επιχείρηση «σώστε την κλεπτοκρατία»: Από το παραδικαστικό στα σαλόνια του Λευκού Οίκου

Η Χρυσή Αυγή πληρώνει την αντίθεση της στους δυνάστες της Ελλάδας

Ανατρέχοντας γοργά την επικαιρότητα μπορούμε να δούμε την απαρχή των αποκαλύψεων του σκανδάλου με την χρηματοδότηση των ΜΚΟ, το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, το σκάνδαλο με τις μίζες στα εξοπλιστικά και πολλά άλλα. Η αποκάλυψη ενός πολύ μικρού τμήματος της εγχώριας διαφθοράς ήδη αναδύει μία οσμή βόθρου, την οποία απλώς επικύρωσε η αθωωτική απόφαση των δικαστηρίων για τους κατηγορούμενους για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου.

Από την άλλη μεριά υπάρχει κοινή παραδοχή ότι η χώρα ουδέποτε υπήρξε πραγματικά Εθνικά Ανεξάρτητη. Από τα δάνεια του Αγώνα έως την επέμβαση του ΔΝΤ και το σήμερα, η χώρα...
ήταν δέσμια της μεγάλης ναυτικής δύναμης της εκάστοτε εποχής, ήτοι είτε των Άγγλων, είτε των Αμερικανών. Η δέσμευση αυτή της χώρας εξασφάλιζε τα γεωπολιτικά συμφέροντα των επικυρίαρχων στην περιοχή και ενίοτε πληρωνόταν με το αίμα αθώων Ελλήνων. Ως παράδειγμα σε αυτό το τελευταίο αξίζει να φέρουμε τους Ήρωες της Μάχης του Αεροδρομίου της Λευκωσίας το '74, τους Έλληνες που πνίγηκαν στα νερά του λιμανιού της Σμύρνης το '22 (όχι λόγω ρεπούσιου συνωστισμού στις αποβάθρες, αλλά επειδή οι «σύμμαχοι» τους έκοβαν τα χέρια, για να μην ανέβουν στα πλοία τους), αλλά και πάρα πολλές άλλες αναρίθμητες περιπτώσεις.

Η ανάδειξη θεμάτων που άπτονται της διαφθοράς στην Ελλάδα, έδειξε σε όλο τον Ελληνικό Λαό τρία πολύ σημαντικά πράγματα. Πρώτον ότι όλα τα κόμματα της κλεπτοκρατίας είναι αναμεμιγμένα στην διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και στην καταλήστευση του Ελληνικού Λαού. Δεύτερον ότι για την συγκάλυψη αυτής της διαφθοράς έχει υπάρχει χρόνια αγαστή συνεργασία μεταξύ πολιτικών, δικαστικών, καναλαρχών, εργολάβων και δημοσιογράφων. Τρίτον ότι τα λεφτά στην όλη υπόθεση είναι πολλά, πάρα πολλά!

Στο γεωπολιτικό παίγνιο όλοι έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με την αμερικανική επιρροή να μεγαλώνει σαν καρκίνωμα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Μόνο που πλέον η αμερικανική επιθετικότητα δεν εκδηλώνεται με απευθείας επιθέσεις στις προς κατάκτηση χώρες, αλλά με την χρηματοδότηση ενός εμφυλίου πολέμου. Στην περίπτωση της Ελλάδας αυτό δεν ήταν απαραίτητο, αφού είχε εξασφαλιστεί η υπακοή της χώρας στα κελεύσματα της αμερικανικής επεκτατικής πολιτικής  που έχει γεμίσει την υφήλιο με πτώματα. Δεν θα υπήρχε, βεβαίως, καμία αντίρρηση αν αυτή η υπακοή σήμαινε την προώθηση των Εθνικών Θεμάτων και Συμφερόντων. Το σκανδαλώδες, όμως, ήταν ότι η υπακοή γινόταν με ζημία και ενάντια στα Εθνικά Θέματα και Συμφέροντα.

Μόνη αντίθεση σε όλα αυτά τα δυσώδη φαινόμενα ήταν, είναι και θα είναι η Χρυσή Αυγή. Άξαφνα εκείνες τις ημέρες του Μαΐου του 2012 μπήκε στο Κοινοβούλιο μία πολιτική δύναμη που δεν αποτελούταν από τους γνωστούς θαμώνες των κομματικών διαδρόμων. Αποτελούταν από ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με το πολιτικό σύστημα και οι οποίοι μίλαγαν ενάντια σε όλα αυτά τα συμφέροντα που λυμαίνονται την Πατρίδα και τον Λαό.

Αυτά ακριβώς τα συμφέροντα διέταξαν και εκτέλεσαν την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής από το πρώτο της βήμα, μέχρι το σημερινό τελευταίο. Διέταξαν και εκτέλεσαν αυτή την σκευωρία για να μην μπορέσει μία αδέσμευτη δύναμη να ρίξει φως στις σκοτεινές υποθέσεις σαράντα ετών. Για να μην μπορέσει η Ελλάδα να αναπνεύσει επιτέλους ελεύθερα. Για να μην μπορέσει να επιχειρήσει την απεμπλοκή της από τις θανατηφόρες δαγκάνες του ΔΝΤ. Για να μην μπορέσει επιτέλους να διεκδικήσει τα Εθνικά Δίκαια της.

Για όλους αυτούς τους λόγους διατάχθηκε και επετεύχθη αυτή η σύμπνοια απόψεων μεταξύ επίορκων δικαστικών, δημοσιογράφων, καναλαρχών, εργολάβων και πολιτικάντηδων όλων των πτερύγων της βουλής. Για όλους αυτούς τους λόγους η δημοκρατία στην Πατρίδα μας δέχεται τέτοιο ισχυρό πλήγμα, με τους διαπλεκόμενους να διαλέγουν την σύσταση του Κοινοβουλίου και όχι τον Λαό.

Ας μην ξεχνάνε όμως όλοι αυτοί πως νομοτελειακά οι κυβερνήσεις εκλέγονται από τον Λαό. Είτε το θέλουν, είτε όχι, αφού εν τέλει ο κάθε Λαός έχει την κυβέρνηση που του αναλογεί και σε αυτό τον Λαό, τον απόγονο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Λεωνίδα δεν αναλογεί μία κυβέρνηση υποτακτικών, λαμογιών και κρατικοδίαιτων.

Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού θα ανατείλει και το Φως της Δικαιοσύνης θα σκορπίσει τα σκοτάδια που άπλωσαν στην χώρα του Περικλή και του Αριστοτέλη οι βρικόλακες της πλουτοκρατίας που πίνουν το αίμα του Ελληνικού Λαού.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών