Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 24, 2014

Παραδοχή της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ - "Φωνής της Αμερικής": "Δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή"

1383663_230799210418869_1672467748_n
Γράφει ο Αντίοχος.

Γέμισαν πάλι με άρθρα, «ρεπορτάζ» και αναλύσεις για την Χρυσή Αυγή οι κυριακάτικες κατεστημένες φυλλάδες, με περιεχόμενο ότι «πέφτει», «διαλύεται», «διασπάται» κ.τ.λ. Ευσεβείς πόθοι του φον Αντωνάκη και των καθεστωτικών ορνέων του, που δε θα δικαιωθούν ποτέ!
Από κει και πέρα, διάχυτη είναι η φημολογία, ότι το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών θα τεθεί εκτός νόμου. Αλλά –όπως έχουμε πει πολλές φορές- δε γίνεται να τεθεί εκτός νόμου, διότι δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη στο Σύνταγμα της Ελλάδος. Οι δε φήμες περί του αντιθέτου, που κυκλοφορούν από.....
καθεστωτικούς κύκλους, σκοπό έχουν να απογοητεύσουν τους νυν και τους εν δυνάμει ψηφοφόρους του Κινήματος και να τους χειραγωγήσουν για να βρουν αλλού (σε συστημικά μορφώματα) πολιτική στέγη.
Κάποιοι βέβαια είναι πιο ειλικρινείς, όπως η χθεσινή «Καθημερινή», η οποία γράφει σχετικά σε άρθρο της με (τον παραπλανητικό…) τίτλο: «Διαρκείς διαρροές στη Χρυσή Αυγή» (υπομονή, έρχεται ο Μάιος και θα καταπιείτε τη γλώσσα σας…):  
«Σε ό,τι αφορά το δεύτερο, το σενάριο να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου θα πρέπει μάλλον να αποκλειστεί, καθώς κορυφαίοι νομικοί της χώρας συμφωνούν ότι δεν μπορεί να υπάρξει απαγόρευση σε κόμμα ή φυσικό πρόσωπο να μετάσχει σε εκλογές χωρίς τελεσίδικη απόφαση, κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να γίνει μέχρι τουλάχιστον τις ευρωεκλογές. Άρα, αυτό που μένει να απαντηθεί είναι κατά πόσον οι δικαστικές εξελίξεις θα επηρεάσουν τη δυναμική του κόμματος στην επερχόμενη διπλή αναμέτρηση».
Αυτά, για να μη μας πιάνει κορόιδο το κάθε αφιονισμένο σαμαρόσκυλο! Θα το πιούνε το πικρό ποτήρι μέχρι τον πάτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών