Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 24, 2014

Παραδοχή από παπαγάλο της Συγγρού (parapolitika.gr): Οι ΑμερικανοΣιωνιστές ζητούν ΤΩΡΑ τη φυλάκιση των Χρυσαυγιτών βουλευτών γιατί

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του "σκληρού" Σιωνιστή Υπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ, Λίμπερμαν στην Ελλάδα και οι συναντήσεις του με την πολιτική ηγεσία της Ελλάδος και τον Δένδια.

Το "ενεργειακό" ήταν η πρόφαση και η αιτία ήταν η.. Χρυσή Αυγή καθώς οι πραγματικοί επικυρίαρχοι βλέποντας τη γιγάντωση του Εθνικιστικού Κινήματος ζήτησαν να επισπευτούν οι διαδικασίες φυλάκισης και δίκης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Έτσι αφού οι αποφάσεις πάρθηκαν στάλθηκαν και οι κατάλληλοι άνθρωποι για να τις μεταφέρουν στους υποτακτικούς τους.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη του....
Σιωνιστή David Harris, Προέδρου του American Jewish Committee, που ζήτησε επιτακτικώς να "τελειώνουν με τη Χρυσή Αυγή" καθώς είναι ο μεγαλύτερος φόβος και πονοκέφαλός τους.

Σχετικά με όλα τα παραπάνω και τη δουλικότητα της "ελληνικής" κυβέρνησης απέναντι στους αμερικανοσιωνιστές διαβάζουμε σε μια φιλική προς τη ΝΔ ιστοσελίδα (parapolitika).

"Από κει και πέρα, υπάρχει μια πληροφορία που θέλει να επισπεύδεται η δίκη των ήδη προφυλακισμένων ενώ ζητήθηκε επιτακτικά να έρθουν και οι υπόλοιπες προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Άλλωστε, προς την κατεύθυνση της πλήρους εξάρθρωσης πιέζει τόσο ο αμερικανικός παράγοντας όσο και οι Ισραηλινοί."

Υ.Γ.
Ποιός είπαμε ότι κάνει κουμάντο στην ανεξάρτητη Ελλάδα;

Υ,Γ,2
Γιατί κόπτονται τόσο πολύ άραγε οι "φίλοι" εβραίοι για τη Χρυσή Αυγή;

Υ.Γ.3
 "Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους", έλεγε ο Κολοκοτρώνης και ήξερε πολύ καλά τι έκανε όταν έσφαζε "φίλους" και "εχθρούς" στην Τρίπολη!


2 σχόλια:

  1. Τελείωσε το παραμύθι σας βδελύγματα, τέκνα του σαμαέλ και της λίλιθ.... χάνετε το χρόνο σας και τα λεφτά σας ...
    Επιβιβαστείτε στο πολύχρωμο διεθνιστικό Εντερπράιζ του ταλμουδομπολσεβικισμού, της περιτομής, της παιδοφιλίας και της τοκογλυφίας και Bon voyage για άλλο γαλαξία!!! (αποφύγετε όλους τους υπόλοιπους Ελληνικούς γαλαξίες για το καλό σας)
    Η Ελλάς είναι λευκή, άνευ τελετουργικής περιτομής και η Ευρώπη Ελληνική. Στα τσακίδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν οι εβραίοι διδάσκονταν σωστά από την ιστορία, θα ήξεραν ότι το μεγαλύτερο λάθος τους διαχρονικά ήταν ότι τα έβαζαν με τον εθνικιστή και ανυπόταχτο Ελληνα! Από το Θούριο του Ρήγα και την Επανάσταση του 1821, τον Καποδίστρια (που οι ίδιοι πλήρωσαν, προκειμένου να δολοφονηθεί) αλλά και από τον εθνικιστή Κολοκοτρώνη ήρθε το τέλος της ολικής επιρροής τους στα Βαλκάνια μέσω του Σουλτάνου και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας -την οποία μέχρι τότε ΑΥΤΟΙ απολύτως ήλεγχαν οικονομικά-, ενώ από την ΧΑ, την εθνικιστική αφύπνιση και τους νέους εθνικιστές Ελληνες που πάντοτε ως η αιώνιος Ελλάς αναγεννώνται εκ τέφρας θα έρθει και το τέλος της σημερινής επιρροής τους στα Βαλκάνια (μέσω της αθλίας ΕΕ...), εν έτει 2014!
    Η συνεχιζόμενη ωμή και απροκάλυπτη -πλέον- επέμβαση των αμετανόητων σιωνιστικών καθαρμάτων στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα και οι υποδείξεις τους προς τους πολιτικούς γραικυλοσκύλους της χώρας μας (: Σαμαρά, Τούρκογλου και λοιπά διαπλεκόμενα νοθογεννήματα) αλλά και στα Βαλκάνια, δείχνουν ότι τίποτε σωστό και ποτέ δεν έχουν μάθει οι εβραίοι διεθνείς τοκογλύφοι από την πρόσφατη πολιτική ιστορία και τα παθήματά τους στην περιοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών