Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 24, 2014

Απόγνωση στο καθεστώς, επειδή δεν μπορεί με τίποτα να “απεγκλωβίσει” τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής!


Απόγνωση στο καθεστώς, επειδή δεν μπορεί με τίποτα να “απεγκλωβίσει” τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής!

Παρά τον βρώμικο πόλεμο λάσπης που συνεχίζεται αμείωτα από τα καθεστωτικά μέσα και τις ψευδείς αναφορές για διχασμό και υπολειτουργία του Κινήματος, η αλήθεια είναι πως οι επικοινωνιολόγοι του καθεστώτος βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς βλέπουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής να συνεχίζουν να αυξάνονται ραγδαία.
Η εφημερίδα Deal σε άρθρο της παραδέχεται πως ο "απεγκλωβισμός" των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής αποτελεί δυσεπίλυτο γρίφο για όλα τα "συστημικά κόμματα", καθώς βλέπουν τα ποσοστά του Κινήματος σε....
διψήφια νούμερα και παρόλο που το αποκρύπτουν στην δεύτερη θέση και σε μερικές έρευνες στην πρώτη θέση προτίμησης στην ελληνική κοινωνία.

Το άρθρο της Deal αναφέρει: "Ο γρίφος της Χρυσής Αυγής - Έχει διψήφιο ποσοστό. Ο τρόπος απεγκλωβισμού των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής παραμένει δισεπίλυτο θέμα για όλα τα «συστημικά» κόμματα. Η δημοσκοπική αντοχή της, παρά τις δικαστικές διώξεις και τις ραγδαίες αποκαλύψεις για την "εγκληματική υφή και δράση" της Χρυσής Αυγής, αναιρεί τους όποιους σχεδιασμούς προσέλκυσης των ψηφοφόρων της είτε μέσω της «ιδεολογικής» είτε της αντιμνημονιακής οδού. Η αμηχανία στα κομματικά επιτελεία είναι τέτοια, ώστε ενόψει των νέων δικαστικών εξελίξεων, να εμφανίζονται και νέες μέθοδοι προσέγγισης του εκλογικού της κοινού. Πολλά στελέχη π.χ. της ΝΔ, ακόμα και κορυφαίοι υπουργοί, προτείνουν «επίθεση φιλίας» στα στελέχη της Χρυσής Αυγής που διαφοροποιούνται πλέον δημόσια από το κόμμα και αποχωρούν. Αυτό ωστόσο βρίσκει την κάθετη άρνηση του πρωθυπουργού, που θέλει να διατηρήσει ανοικτό το πολιτικό μέτωπο απέναντι στη Χρυσή Αυγή, χωρίς καμία διάθεση συμβιβασμού.
Στον αντίποδα, η κοινή αντιμνημονιακή βάση οδηγεί ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη λογική της ήπιας αντιμετώπισης των χρυσαυγιτών βουλευτών που είναι εκτός φυλακών, με την προσδοκία ότι ένα κομμάτι της αντισυστημικής ψήφου των οπαδών τους θα μπορούσε να κατευθυνθεί προς την Κουμουνδούρου. Στο μεταξύ οι δικαστικές διώξεις «τρέχουν», αλλά η αμυντική γραμμή της Χρυσής Αυγής δεν φαίνεται να κάμπτεται (προετοιμασμένο νέο πολιτικό σχήμα και νέοι υποψήφιοι). Το δε τελευταίο γκάλοπ της Pulse, επαναφέρει τη Χρυσή Αυγή μετά από καιρό σε διψήφιο ποσοστό την ώρα και που το «Ποτάμι» αποκτά παρόμοια δυναμική".
Καθίσταται σαφές πως η επιχείρηση διαστρέβλωσης της πραγματικότητας από τα παπαγαλάκια του Μνημονίου έχει αποτύχει παταγωδώς και ξέρουν πολύ καλά πως το τέλος αυτού του διεφθαρμένου καθεστώτος πλησιάζει.
Ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών