Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 06, 2014

Τα γκούλαγκ θα ήταν μια λύση για να αντιμετωπίσει η συγκυβέρνηση τους Εθνικιστές

Τα γκούλαγκ θα ήταν μια λύση για να αντιμετωπίσει η συγκυβέρνηση τους Εθνικιστές
Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Πυκνώνουν οι φωνές κατά της συνταγματικής εκτροπής που μεθοδεύει η Χούντα του Μνημονίου για να θέσει εκτός μάχης το Εθνικιστικό Κίνημα. Πλέον αντιλαμβάνονται ακόμα και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι ότι όλα γίνονται για τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.
Ο Αλέξανδρος Βέλλιος στην στήλη «Αντι-Ρήσεις» της εφημερίδος ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ (σελ. 22) στηλιτεύει τον πολιτικό διωγμό που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση κατά των Εθνικιστών, αλλά εμμέσως και το πόρισμα των ανακριτριών που χαρακτηρίζει ως «μέλη εγκληματικής οργάνωσης» περίπου όποιον περνάει από τα γραφεία μας:
«Θα ήταν προτιμότερο ίσως η κυβέρνηση να παρέκαμπτε τη δικαιοσύνη αντί να την εκθέτει: Ας έριχνε στη φυλακή όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής με ....
ένα απλό Προεδρικό Διάταγμα (ο κ. Παπούλιας μάλλον δεν θα έφερνε ισχυρές αντιρρήσεις)! Τι χρείαν έχομε διάτρητων δικαστικών πορισμάτων όταν διαθέτομεν πολιτική βούληση; Θα μπορούσε, μια που ‘μαστε, να πάρει η μπάλα και όλα τα στελέχη της οργανωτικής δομής, ώστε η ΧΑ να μείνει και χωρίς κεφάλι και χωρίς πόδια. Αφού όλα γίνονται εν ονόματι της Δημοκρατίας το άλλοθι της Δικαιοσύνης είναι περιττό.
Αλλά και πάλι τα παραπάνω δεν αρκούν. Πρέπει να τεθούν υπό περιορισμό και οι οπαδοί. Λάθος, μέγα λάθος που έχουν αφεθεί να περιφέρονται ασύδοτοι με κίνδυνο να βρουν τον Μάιο τον δρόμο προς τις κάλπες. Τι κόλαφος θα ήταν για το δημοκρατικό μας σύστημα, αν το ποσοστό της ΧΑ παρέμενε εντυπωσιακά υψηλό παρόλη τη λυσσώδη αστυνομική, δικαστική, μιντιακή της καταδίωξη.
Μια λύση θα ήταν να κλειστούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ανά την επικράτεια, οι οργανωμένοι και οι πιο απροκάλυπτοι οπαδοί της. Με 100.000-150.000 συλλήψεις, η κυβέρνηση θα είχε καθαρίσει – και ο Σαμαράς, μαζί και ο εισηγητής των διωγμών Μ. Βορίδης, θα είχαν δικαιωθεί»…
Το χειρότερο για τον Σαμαρά και την παρέα του, δεν είναι τι γράφει ο Α. Βέλλιος ή και άλλες φωνές που πυκνώνουν τις αντιδράσεις για την πολιτική σκευωρία, αλλά τα όσα λέει ο κόσμος στους δρόμους... Αν λόγω πανικού δεν μπορεί να αντιληφθεί τι θα ακολουθήσει των διώξεων ή του ενδεχόμενου εκλογικού πραξικοπήματος, τότε η χώρα διατρέχει μεγάλο κίνδυνο από έναν πρωθυπουργό που δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και είναι αυτός ο μεγάλος κριτής που θα μας δικαιώσει.
ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών