Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 06, 2014

Πόσες ακόμη μαϊμού δημοσκοπήσεις να αντέξουμε ακόμη;! Δημοσκόπηση του... Ευαγγελάτου στέλνει το 'ποτάμι' στην Ευρωβουλή!


Τα χαλκεία του Μαξίμου με δημοσκόπηση-μαϊμού στέλνουν “το ποτάμι” στην Ευρωβουλή

Τις ύστατες προσπάθειες να περιορίσουν το αναπόφευκτο Βατερλώ της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά καταβάλλουν οι απατεώνες της συγκυβέρνησης και οι εξ' αυτών ποικιλοτρόπως εξαρτώμενοι «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι: με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις οι οποίες στοχεύουν στην διαμόρφωση συσχετισμών πολιτικών δυνάμεων οι οποίες δεν ανταποκρίνονται ούτε κατ' ελάχιστο στην πραγματικότητα.
Ποιος εχέφρων άνθρωπος μπορεί να πειστεί πως η κομματική συμμορία της Συγγρού, η οποία συγκυβερνά με το μιζοΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, καταλαμβάνει σήμερα ένα ποσοστό της τάξεως του 20%; Αρκεί να ρωτήσει κανείς, το οποιοδήποτε στέλεχος τοπικής οργάνωσης της ΝΔ για να κατανοήσει την.....
απόγνωση και την απελπισία που κυριαρχεί στους κόλπους της ψοφοδεξιάς, ελέω της κοινωνικής της απαξίωσης και της ταυτόχρονης ολοένα και αυξανόμενης αποδοχής των πολιτικών θέσεων της Χρυσής Αυγής. Αυτή είναι η κοινωνική πραγματικότητα την οποία οι στρατευμένοι και καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι παραποιούν συνειδητά, προκειμένου να «αναστήσουν» το πολιτικό πτώμα της πατριδοκάπηλης παράταξης του Σαμαρά.
Σ' αυτά τα πλαίσια, ουδέν το αληθές και χρήσιμο προσφέρει η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό γνωστής «έγκριτης» ιστοσελίδας, η οποία και ψευδώς παρουσιάζει «σκληρή μάχη» για την πρωτιά μεταξύ του Σύριζα των τρομοκρατών και της ΝΔ των διεθνών τοκογλύφων και των λόμπι. Η δημοσκόπηση-μαϊμού της alco αφορά την πρόθεση ψήφου στις ευρωεκλογές και αποδίδει τα κάτωθι ποσοστά:

Σύριζα 20,9%
ΝΔ 20%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,9%
Το ποτάμι 5,7%
ΚΚΕ 5,2%
ΑΝ.ΕΛ 4%
ΠΑΣΟΚ 3,8%
ΔΗΜΑΡ 2,8%
Με αναγωγή στα έγκυρα, τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής:

Σύριζα 23,3%
ΝΔ 22,3%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7,7%
Το ποτάμι 6,4%
ΚΚΕ 5,8%
ΑΝ.ΕΛ 4,5%
ΠΑΣΟΚ 4,2%
ΔΗΜΑΡ 3,1%
Δεν απαιτείται ιδιαίτερη ευφυΐα για να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε την πρεμούρα των δημοσκόπων και των πληρωμένων κονδυλοφόρων ούτως ώστε να μην εμφανίσουν την καταρρέουσα ΝΔ κάτω από τη ψυχολογική βάση του 20%, καθώς και την αντίστοιχη μεθόδευσή τους να μην παρουσιάζουν τη Χρυσή Αυγή πάνω από 10%.
Εντούτοις, οι εργολάβοι της ενημέρωσης έχουν χάσει τόσο το μέτρημα, όσο και το παιχνίδι. Το γεγονός ότι τα στοιχεία τα οποία παρουσιάζουν είναι τόσο κίβδηλα ώστε να προκαλούν το μειδίαμα και την αποστροφή του απλού Λαού έρχεται σε δεύτερη μοίρα μπρος στην επιτακτική ανάγκη να επαναδιαμορφώσουν το πολιτικό σκηνικό κατά τις βουλές των αφεντικών τους.
Εκτίθενται ανεπανόρθωτα και το αποκορύφωμα του εξευτελισμού τους θα είναι τον προσεχή Μάιο, οπότε και ως φτηνές εταίρες  θα επιχειρήσουν την κωλοτούμπα για να επανεύρουν την χαμένη τους αξιοπιστία, ισχυριζόμενες πως το ευρύ φάσμα των αναποφάσιστων στράφηκε «μυστηριωδώς» προς το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.

Το μόνο αληθές στοιχείο της δημοσκόπησης είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής δεν... παρασύρεται από "το ποτάμι" του Σταύρου Θεοδωράκη.
Με σωρεία ψευδών, με φρούδες υποσχέσεις ρουσφετιών, με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις επιχειρείται σήμερα να κρατηθεί στη ζωή μια εγκληματική συμμορία η οποία εξαθλιώνει τους Έλληνες και πολύ περισσότερο, περιφρονεί επιδεικτικά τη θέλησή τους. Γι' αυτό το λόγο κυρίως, επιβάλλεται η τιμωρία της να είναι παραδειγματική και αρμόζουσα σε αποδεδειγμένους ΚΛΕΦΤΕΣ και ΨΕΥΤΕΣ της ελληνικής πολιτικής ζωής. Και η μοναδική τιμωρία που θα νιώσουν με τρόμο πραγματικό, είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή!
Διαβάστε επίσης: Ο Βενιζέλος διαψεύδει τις μαϊμού δημοσκοπήσεις: Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει! ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών