Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 06, 2014

Ομολογία από τα «Νέα»: Οι αμερικανοί αγωνιούν για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής από την χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά


Ομολογία από τα «Νέα»: Οι αμερικανοί αγωνιούν για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής από την χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά

Στα σημερινά «Νέα» υπάρχει ένα σχόλιο υπό τον τίτλο «Το εβραϊκό λόμπι στον Βενιζέλο», το οποίο λέει τα εξής:

«Περί τα δέκα και πλέον άτομα μου λένε ότι αριθμούσε η αποστολή της American Jewish Committee (AJC) που πέρασε χθες το κατώφλι του νεοκλασικού της Βασιλίσσης Σοφίας. Ανάμεσα σε αυτούς, ο γνωστός επικεφαλής της σημαντικής οργάνωσης του αμερικανοεβραϊκού λόμπι Ντέιβιντ Χάρις, καθώς και ο λομπίστας της ελληνικής ομογένειας στις Ηνωμένες Πολιτείες Άντι Μανάτος.
Μου λένε ότι......
οι λομπίστες μίλησαν για όλα με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, συμπεριλαμβανομένων των εξελίξεων στην Ουκρανία. Συζήτηση έγινε και για τη Χρυσή Αυγή, καθώς οι Αμερικανοί αγωνιούν να μάθουν πώς θα αντιμετωπίσει το φαινόμενο η κυβέρνηση. Κατά τα λοιπά, ο Χάρις είπε στον Βενιζέλο ότι ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών έχει πάντα ανοικτή πρόσκληση για να μιλήσει στο ετήσιο συνέδριο της AJC».

Νάτος, πάλι, ο διακεκριμένος διώκτης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από την άλλη άκρη του ατλαντικού. Η αναφορά της φιλοκαθεστωτικής εφημερίδας δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας για το τι πραγματικά συμβαίνει.
Πέρα από το γεγονός ότι υπάρχει, για μια ακόμη φορά, σαφέστατη παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα ενός ανεξάρτητου (υποτίθεται) κράτους, η φράση «οι αμερικανοί αγωνιούν να μάθουν πώς θα αντιμετωπίσει το φαινόμενο η κυβέρνηση» υποδηλώνει το ξεκάθαρα και αποκλειστικά πολιτικό περιεχόμενο αυτής της δίωξης.
Τόσο από το ότι υπάρχει ωμή παρέμβαση των αμερικανοσιωνιστών όσο και από την τρανή ομολογία πως το όλο ζήτημα το χειρίζεται η κυβέρνηση και όχι η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη». Αν αυτό δεν συνιστά τον απόλυτο ορισμό της πολιτικής δίωξης και της ποινικοποίησης των Ιδεών τότε οι λέξεις έχουν χάσει την έννοια τους.
Όσο για την «ανοιχτή πρόσκληση» που έχει ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ να μιλήσει «όποτε του καπνίσει» στο ετήσιο συνέδριο της αμερικανοεβραϊκής επιτροπής αποδεικνύει περίτρανα την σχέση αφεντικού – δούλου που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών