Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 07, 2014

Ηλίας Κασιδιάρης στον «Στόχο»: Θα μετονομάσουμε την Μητροπόλεως σε «Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου»


Ηλίας Κασιδιάρης στον «Στόχο»: Θα μετονομάσουμε την Μητροπόλεως σε «Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" Ηλίας Κασιδιάρης προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά τις πρώτες κινήσεις της νέας δημοτικής αρχής, την οποία παρουσίασε αποκλειστικά η εφημερίδα "Στόχος".

Παραθέτουμε το σχετικό άρθρο:
Ομολογουμένως η εξαγγελία του Ηλία Κασιδιάρη για την δημιουργία αγάλματος του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στην Αθήνα ως προτεραιότητα για τον ίδιο και την «Ελληνική Αυγή» είναι κάτι που αποδέχονται με ευχαρίστηση οι Ελληνόψυχοι. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Εμπρός» το περασμένο Σάββατο, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: «Πρώτη προτεραιότητά μας όμως είναι η ανέγερση ενός λαμπρού και συνάμα ταπεινού αγάλματος του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, που αποτέλεσε ως προσωπικότητα την......
μεγαλύτερη ελπίδα του λαού μας για εθνική και πνευματική αναγέννηση. Μάλιστα θα εισηγηθώ στο δημοτικό συμβούλιο, το άγαλμα να βρίσκεται πλησίον της Μονής Πετράκη για να τον βλέπουν κάθε μέρα αυτοί που θα έπρεπε να συνεχίζουν το έργο του, αλλά κωφεύουν».
Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο «Στόχος» για το θέμα, μας διαβεβαίωσε προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα πως ταυτόχρονα θα εισηγηθεί την μετονομασία της οδού Μητροπόλεως στο κέντρο των Αθηνών, σε οδό «Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου». Έτσι θα πολλαπλασιαστούν οι φλύκταινες που θα βγάλουν οι «γνωστοί» που ακόμη ακούν τον Χριστόδουλο και ταράζονται!

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στον Ηλία! Άριστη η σκέψη του, επιτέλους και ένας δήμαρχος που θα έχει ψυχή Ελληνική, και κυρίως δεν θα φοβάται να το δείξει. Καιρός ήταν να γίνει μια κίνηση τιμής και μνήμης σε αυτόν τον μεγάλο - και κατά την γνώμη μου ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ - Ιεράρχη που μας άφησε τόσο γρήγορα! Κανείς Αρχιεπίσκοπος πρίν από αυτόν δεν κατάφερε να ενώσει τους Έλληνες σε τόσο μεγάλο βαθμό. Κανείς πρίν από αυτόν δεν ανέστησε την Ελληνική Εκκλησία τόσο πολύ. Κανείς πολιτικός ή ιεράρχης δεν συγκέντρωσε 2 φορές από 1.000.000 κόσμο μόνο με την μαγκιά του και την προσωπικότητα του. Κανείς πρίν από αυτόν δεν είπε στους νέους ''ελάτε στην Εκκλησία όπως κι αν είστε, φτάνει να έρθετε, ο Θεός θα αναλάβει τα υπόλοιπα''.
    ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών