Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 07, 2014

Συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο Crash: "Θα είμαστε πρωταγωνιστές στην εθνικά ανεξάρτητη Ελλάδα χωρίς κλέφτες και απατεώνες! "


Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο Crash Μαρτίου που κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα.
Παραθέτουμε ενδεικτικά αποσπάσματα της συνέντευξης:
- Για το σαθρό κατηγορητήριο
Πράγματι το κατηγορητήριο είναι βαρύ και όσο πιο βαρύ είναι τόσο και πιο μεγάλο φιάσκο θα αποδειχθεί. Η δίωξη εναντίον μου είναι μία ξεκάθαρη πολιτική δίωξη και για να είμαι συγκεκριμένος πρόκειται για μία πράξη πρωτοφανούς πολιτικού κανιβαλισμού. Κάποιος αποφάσισε να φυλακίσει τον πολιτικό του αντίπαλο επειδή του έπαιρνε ψήφους. Αυτή είναι η ουσία της υποθέσεως.
- Για την αναστολή χρηματοδότησης
Η διακοπή της χρηματοδότησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν.....
ξεκάθαρα φωτογραφική και κατά τούτο Αντισυνταγματική. Καταργούσε δε στην πράξη το τεκμήριο της αθωότητας που έχουν όλοι οι κατηγορούμενοι. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μανώλης Γλέζος ο οποίος έχει γνωρίσει σκληρά στο πετσί του φυλακές και εξορίες και γνωρίζει τι εστί πολιτική δίωξη, καταψήφισε την διακοπή της χρηματοδότησής μας. Το κόμμα μας επιβιώνει και χωρίς την χρηματοδότηση όπως επιβίωνε επί πολλά χρόνια πριν αυτή υπάρξει! Επιβιώνει από το μισθό των βουλευτών και από υστέρημα των αγωνιστών.
- Για τον δήθεν διχασμό στις τάξεις της Χρυσής Αυγής
Η ανακοίνωσή μου δεν είχε σκοπό την επιβεβαίωση ότι παραμένω Αρχηγός, αλλά να απαντήσω στους ψεύτες, στους συκοφάντες και στους λασπολόγους. Σε όλους αυτούς που προσπαθούν να δημιουργήσουν σύγχιση στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Ο Ηλίας Κασιδιάρης δίνει από 18 χρονών αγώνες για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και είναι ένας από τους πλέον συνεπείς και πιστούς αγωνιστές της. Όσο για τις σχέσεις μου μαζί του μάλλον δεν μπορείτε να τις καταλάβετε. Ο παππούς του πολεμούσε μαζί με τον πατέρα μου στα Δεκεμβριανά το 1944 και οι πρόγονοί του μαζί με τους προγόνους μου στην Εθνεγερσία του 1821. Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα για τα τσιράκια των "νταβατζήδων" που έχουν γεμίσει την Βουλή…
- Για τις ευρωεκλογές
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι πολύ ψηλά στις Ευρωεκλογές του Μαΐου και δεν θα αποτελέσει έκπληξη για εμένα να είναι και πρώτο κόμμα.
- Για τις πολιτικές εξελίξεις
Ζούμε το τέλος της μεταπολίτευσης. Έρχονται δύσκολα και σκληρά χρόνια. Στα χρόνια αυτά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι πρωταγωνιστής και θα δώσει όλες της τις δυνάμεις για μια νέα Ελλάδα χωρίς κλέφτες και απατεώνες και προπαντός για μια Ελλάδα εθνικά ανεξάρτητη.
Ολόκληρη η συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο Crash Μαρτίου που κυκλοφορεί

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Αρχηγέ, εσύ και οι υπόλοιποι αδίκως κρατούμενοι είσαστε το φώς μέσα στο σκοτάδι της άρρωστης νύχτας που πλακώνει την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών