Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 07, 2014

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ «ΒΗΜΑΤΟΣ» ΟΜΟΛΟΓΕΙ: Ο ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

1383663_230799210418869_1672467748_n 
Γράφει ο Αντίοχος.

Άρθρο με θέμα το ουκρανικό πρόβλημα και τίτλο «Η Μόσχα δεν είναι Αθήνα», γράφτηκε χθες στην ηλεκτρονική έκδοση του καθεστωτικού «Βήματος», από τον δημοσιογράφο Γ. Μαλούχο. Στο άρθρο αυτό, ο καθεστωτικός δημοσιογράφος ομολογεί (άθελά του πιστεύω…) αυτό που ο κόσμος το’ χει τούμπανο και το καθεστώς και τα παπαγαλάκια του… κρυφό καμάρι: ότι οι πρωτοφανείς στα ελληνικά και ευρωπαϊκά χρονικά διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και οι προφυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών του Κινήματος (προσεχώς όλων…), έχουν διαταχθεί από....
τον ξένο παράγοντα (διεθνείς τοκογλύφους, εβραϊκό λόμπι, κυβέρνηση ΗΠΑ, Κομισιόν, κ.λπ.) και απλώς εκτελεσθεί από τα ανδρείκελα των Αθηνών, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι κόντρα στα συμφέροντα του παγκόσμιου συστήματος. Ιδού η αποκάλυψη της αλήθειας:
«Ξεπέρασε κάθε όριο η ευρωπαϊκή υποκρισία, με θύμα της, πριν από κάθε άλλο, την ίδια την Ουκρανία και το λαό της. Πρώτα ξεσήκωσαν τους Ουκρανούς σε μία έξωθεν υποκινούμενη “επανάσταση” στην οποία στην πραγματικότητα μετείχαν κυρίως λίγες χιλιάδες ακραίοι οργανωμένοι ακροδεξιοί που τους στήριξε συγκεκριμένα η γερμανική κυβέρνηση. Στη συνέχεια αποδέχθηκαν χωρίς κουβέντα το σχηματισμό μιας κυβέρνησης με μέλη του νεοναζιστικού κόμματος στις τάξεις της και με τον πρωθυπουργό τον ίδιο να χαιρετά ναζιστικά, δημιουργώντας ένα προηγούμενο το οποίο φυσικά θα βρουν μπροστά τους. Γιατί δεν μπορείς τον ολοκληρωτισμό από τη μία να τον καταδιώκεις ποινικά και από την άλλη να στήνεις κυβερνήσεις με εκπροσώπους του, ανάλογα με το πώς σε βολεύει την ίδια στιγμή σε κάθε χώρα, όπως σήμερα πλέον γίνεται. Δεν στέκει…».
Τα συμπεράσματα δικά σας!

1 σχόλιο:

  1. Να συμπληρώσω για την Ουκρανία ότι οι δύο απο τους τρείς αρχηγούς της εξεγειρόμενης αντιπολίτευσης είναι εβραίοι...
    Και τυχαία πράκτορας ιζραηλινός ήταν στις διαδηλώσεις και οργάνωνε ομάδες κρούσης...
    Τυχαία πάλι εμφανίστηκε εκεί ένας απο τους μεγαλύτερους κερδοσκόπους σιωνιστές και έβγαλε λόγο (δεν θυμάμαι το όνομα του τώρα άλλα το έχει στον κόκκινο ουρανό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών