Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 05, 2014

"Το γύρισε" από Περιφερειάρχης σε.... βουλευτής ο Κουμουτσάκος στην Περιφέρεια Αττικής γιατί έρχεται... συντριβή!

Όπως και στην περίπτωση στο Δήμο της Αθήνας με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο όπου η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας γνωρίζει ότι.... δεν έχει καμιά πιθανότητα νίκης, κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην περίπτωση του άλλου υποψηφίου της, αυτή τη φορά για την Περιφέρεια Αττικής, τον Κουμουτσάκο.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ λοιπόν έχει διαπιστώσει ότι οι συνθήκες δεν του επιτρέπουν να ελπίζει σε μια αξιόλογη παρουσία στις αυτοδιοικητικές εκλογές και έτσι φροντίζει από τώρα για.... το μέλλον, που είναι η εκλογή του ως βουλευτής.

Με απλά λόγια λοιπόν ο Κουμουτσάκος δεν κάνει προεκλογική εκστρατεία για την εκλογή του ως Περιφερειάρχης αλλά για .... βουλευτής..

Για να μη νομίζετε ότι όλα τα παραπάνω τα γράφουμε εμείς οι.... εγκάθετοι σας μεταφέρουμε το ρεπορτάζ του.. σκληρού νεοδημοκρατικού πυρήνα (parapolitika.gr):
 

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος έχει μπει δυναμικά στην μάχη για την Περιφέρεια Αττικής απέναντι στον Γιάννη Σγουρό και την Ρένα Δούρου. Ο νυν ευρωβουλευτής ωστόσο έχει .....
ήδη μεριμνήσει για το επόμενο βήμα του. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο Γιώργος Κουμουτσάκος σε περίπτωση που δεν εκλεγεί θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής με τον Μάκη Βορίδη, τον Γιώργο Βλάχο, τον Θανάση Μπούρα και τημ Γεωργία Μαρτίνου.
ΥΓ: Θα κάνει που θα κάνει περιοδείες σε περιοχές άγνωστες για εκείνον μέσα στην Αττική να μην μπορεί να το κεφαλαιοποιήσει;

Υ.Γ.
Γιατί σκοπίμως αποκρύπτεται ο Ηλίας Παναγιώταρος...;! Γιατί πολύ απλά έχει πάρει όλες τις ψήφους των πατριωτών καταβαραθρώνοντας τον υποψήφιο της ΝΔ.
Δεν πειράζει... Θα τον δουν μια και καλή τη νύχτα της 18ης Μαΐου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών