Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 05, 2014

Το ΠΑΣΟΚ ζητά να καταργηθούν οι όροι "λαθρομετανάστης' και "λαθρομετανάστευση" γιατί..... χάνει ψήφους!!!

pakistanikokinima__article
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το ΠΑΣΟΚ σεβόμενο τους μοναδικούς μελλοντικούς και τωρινούς ψηφοφόρους του (εκτός από μερικούς λοβοτομημένους που φυτοζωούν σε δημόσιες θέσεις ακόμη) ζητά τα... αυτονόητα, η ΝΔ τι θα κάνει άραγε;

Θα διαγραφεί άραγε και ο Σγουρός που τους έχει αποκαλέσει πολλάκις "λαθρομετανάστες";!

Τροπολογία με την οποία απαιτεί να τεθούν… εκτός νόμου οι όροι «λαθρομετανάστευση» και «λαθρομετανάστης» από τα επίσημα νομικά κείμενα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης (και προφανώς να απαγορευθεί γενικά η χρήση τους…) κατέθεσε το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ!
Την τροπολογία κατέθεσε ο Κώστας Τριαντάφυλλος, αρμόδιος Εισηγητής του ΠΑΣΟΚ σε θέματα του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ.
Πιο συγκεκριμένα, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ ζητεί να αντικατασταθεί ο «απαξιωτικός, για την ανθρώπινη υπόσταση, όρος «λαθρομετανάστης» από τον δόκιμο όρο «παράτυπος μετανάστης» σε όλες τις.....
κανονιστικές και διοικητικές πράξεις και τον οργανισμό του υπουργείου και της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ιδού και η αιτιολογική έκθεση:
«Η χρήση του όρου “λαθραίος” δεν μπορεί να αποτελεί πρώτο συνθετικό μιας σύνθετης λέξης που αναφέρεται σε ανθρώπους. Όροι όπως, “λαθρομετανάστευση” και “λαθρομετανάστης”, αναφερόμενοι σε συνανθρώπους, υποβιβάζουν τον κοινωνικό και νομικό πολιτισμό της χώρας, απαξιώνουν και υποβιβάζουν ανθρώπους, και δημιουργούν ένα υπόστρωμα επί του οποίου βασίζονται ρατσιστικές ιδεολογίες και συμπεριφορές. Επομένως η απάλειψη πρωτίστως από την δικαιϊκή και νομική ορολογία τέτοιων προσβλητικών εννοιών είναι απόλυτη αναγκαιότητα».
Τι γίνεται εδώ; Πρόκειται για άλλο ένα… συντροφικό μαχαίρωμα του κλεφτο-λαθρο-ΠΑΣΟΚ προς την χουντο-ΝΔ! Προκειμένου το κλεφτο-λαθρο-ΠΑΣΟΚ να το παίξει… «προοδευτικό» κόμμα, φέρνει σε… δύσκολη θέση την χουντο-ΝΔ, η οποία δεν επιθυμεί αυτή την περίοδο (ένεκα των επικείμενων εκλογών…) να προκαλέσει μια μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων της που είναι… με το ένα πόδι στην Χρυσή Αυγή. Άντε και καλά ξεμπερδέματα Αντωνάκη με την παρέα σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών