Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 05, 2014

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΜΑΝΤΑΚΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ FORZA NUOVA – BINTEO

1618709_625686214181196_304095267_n__article

Κλιμάκιο συναγωνιστών μαζί με τον βουλευτή του Κινήματός μας Αντώνη Γρέγο τίμησαν και φέτος τη μνήμη του Μίκη Μάντακα, του μεγάλου αγωνιστή – σύμβολο του Ευρωπαϊκού Εθνικισμού, συμμετέχοντας στην κατανυκτική τελετή που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Piazza Risorgimento.


Η επίσκεψη ξεκίνησε από την Casa Pound, με ξενάγηση στους....
χώρους και ενημέρωση για το έργο και τις δράσεις τους. Από την πλευρά μας ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις συμπληρωματικές διώξεις σε βάρος της Χρυσής Αυγής. Ιδιαίτερα συγκινητική υπήρξε η πρόθεση τους να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν.

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου έγινε επίσκεψη στα παλιά γραφεία του MSI και στη συνέχεια συμμετείχαμε στην σιωπηλή πορεία που κατέληξε στο σημείο της δολοφονίας του Μίκη Μάντακα. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν αντιπροσωπείες από πολλά ευρωπαϊκά Εθνικιστικά κινήματα.


Η σεμνή τελετή έκλεισε με την ιαχή «PRESENTE» να δονεί την πλατεία και να δηλώνει την απόφαση όλων να αγωνιστούν για μια Ελεύθερη Ευρώπη των Εθνών.

Την επομένη, στην ετήσια εκδήλωση της Forza Nuova στη Ρώμη ήταν επίσημα προσκεκλημένη η Χρυσή Αυγή, που εκπροσωπήθηκε από τον βουλευτή της Αντώνιο Γρέγο. Εκτός από το Λαϊκό Σύνδεσμο, προσκεκλημένοι ήταν o M. Canduela από το DN (Democracia Nacional) της Ισπανίας και ο Nick Griffin από το BΝP (British National Party).

Το συνέδριο κάλυψαν τόσο η κρατική τηλεόραση RAI1, όσο και πολλά τηλεοπτικά δίκτυα από όλη την Ευρώπη. Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόλις ανέβηκε στο βήμα ο Α. Γρέγος όλοι οι σύνεδροι σηκώθηκαν και χειροκροτούσαν όρθιοι.

Κατά την ομιλία του ο βουλευτής του Κινήματος, Α. Γρέγος παρουσίασε την κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα και ενημέρωσε τους συνέδρους για τις πρόσφατες συμπληρωματικές πολιτικές διώξεις, τονίζοντας την απόφαση της Χρυσής Αυγής για αγώνα μέχρι την τελική νίκη. Διαβεβαίωσε άπαντες ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές ακόμα και αν φυλακιστούν όλα τα στελέχη του, ενώ τα λόγια του προκάλεσαν ενθουσιώδεις εκδηλώσεις στο ακροατήριο.

Κατά τις τοποθετήσεις τους, τόσο οι προσκεκλημένοι, όσο και ο ηγέτης της Forza Nuova, R. Fiore,καταδίκασαν τις πολιτικές διώξεις και τις παράνομες φυλακίσεις των Ελλήνων Εθνικιστών, και δήλωσαν ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί πρότυπο για όλους τους ευρωπαίους Εθνικιστές.
Με το πέρας της εκδήλωσης ο κόσμος και τα τηλεοπτικά δίκτυα περικύκλωσαν την αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής, θέλοντας να μιλήσουν ή να φωτογραφηθούν μαζί τους. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών