Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 11, 2014

Ο «Κ. ΤΙΠΟΤΑ», Ο ΧΟΝΤΡΟ-ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ»

pagkalos 
Μπορεί να μην τον κάλεσαν τον χοντρο-Πάγκαλο στη μεταμφίεση του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ σε «Ελιά» (για να μην το γνωρίζουν οι ψηφοφόροι…) και να έμεινε παραπονεμένος (εξέφρασε τα παράπονά του στο mega…), αλλά υπήρξε κάποιος που άκουσε τα παράπονά του και τον κάλεσε να  εκπροσωπήσει την ελληνική Προεδρία στη Στρατιωτική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συνέρχεται την Τετάρτη 12 Μαρτίου στις Βρυξέλλες.
Κι αυτός ο «κάποιος», δεν είναι άλλος από τον «κύριο Τίποτα» (όπως τον αποκαλούσε ο Πάγκαλος το 1994, όταν διεκδικούσαν και οι δύο τον δήμο Αθηναίων), Δ. Αβραμόπουλο, υπουργό Αμύνης.
 Ιδού και η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, για την… προσωπικότητα του χοντρο-Πάγκαλου: «Στη συνάντηση αυτή, κατά παράδοση, προσκαλείται σε γεύμα εργασίας μία.....
προσωπικότητα της δημόσιας και πολιτικής ζωής της προεδρεύουσας χώρας και συμμετέχει ως κύριος ομιλητής, παρουσιάζοντας απόψεις που αφορούν την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση σε θέματα γεωπολιτικής και στρατηγικής.  Ο εκπρόσωπος της προεδρεύουσας χώρας στη συνάντηση αυτή είθισται να μην κατέχει κυβερνητική θέση, αλλά να έχει εγνωσμένη εμπειρία και συμβολή στα δημόσια πράγματα της χώρας του, καθώς και να έχει υπηρετήσει σε θέσεις κυβερνητικής ευθύνης στους τομείς αυτούς. Τα θέματα που θα απασχολήσουν το γεύμα εργασίας, είναι η ευρωπαϊκή αμυντική ολοκλήρωση, η ευρωπαϊκή ενεργειακή ασφάλεια, καθώς και η δημιουργία ευρωπαϊκού στρατού, στα πλαίσια της ευρωπαϊκής συμβολής για την παγκόσμια σταθερότητα».
Ποια είναι η σχέση της… προσωπικότητας με τα στρατιωτικά θέματα; Κατά την κρίση των Ιμίων, είχε ευχηθεί «να φυσήξει ο αέρας και να πάρει τις σημαίες, για να ησυχάσουμε», ενώ μερικά χρόνια αργότερα αποκάλεσε τους στρατιωτικούς «αντιπαραγωγικούς»! Αυτός είναι ο σεβασμός της νουδούλας προς τους ενστόλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών