Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 11, 2014

ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ!

Themos River 1

Ούτε μια, ούτε δυο, ούτε τρείς, ούτε τέσσερις… Οκτώ ολόκληρες σελίδες αποθέωσης για το Ποτάμι από τη γνωστή φυλλάδα «Πρώτο Θέμα» του Θέμου Αναστασιάδη, γνωστού και ως «Κομιστή».

Την απόλυτη αποθέωση γνώρισε το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη από τη γνωστή φυλλάδα «Πρώτο Θέμα», η οποία αποτελεί και το πλέον συστημικό ΜΜΕ της χώρας χάρη στην...... περιβόητη ευελιξία του Θέμου Αναστασιάδη, γνωστού και ως«Κομιστή». Πέρα από το πρωτοσέλιδο, η εφημερίδα αφιερώνει 8 ολόκληρες σελίδες στο εσωτερικό της στο νεοσύστατο και ουσιαστικά μονοπρόσωπο κόμμα το οποίο και λίγο-πολύ αποθεώνει…ως “το καινούριο που θα σαρώσει κάθε τι το παλιό”.
 
Μπορούμε οι υπόλοιποι να απαντάμε ότι «για να το στηρίζει ο Θέμος, κάτι βρωμερό θα είναι»ή θα το καταπιούμε αμάσητο…;
 

5 σχόλια:

  1. Κλαίνε στον Σύριζα με το νέο γκεουλο κόμμα του Θοδωράκη...
    Όταν η πασοκάρα της λαμογιάς και της ασυδοσίας βγάζει απο τις κρύπτες τα κλεμένα για να φτιάξει νέο πασόκ, δικό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TA 4.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΑΛΛΙΑΣ - ΕΛΒΕΤΙΑΣΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ? ΟΕΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωνε την ίδρυση κόμματος, ο νους μου πήγε κατευθείαν στους έγκλειστους των φυλακών ανηλίκων του Αυλώνα. Κατά τη διάρκεια μιας σειράς συνεντεύξεων που είχα πάρει στις συγκεκριμένες φυλακές, έπεσα επάνω σε παρέα Αφγανών, οι οποίοι, πριν δεχθούν να μιλήσουν, με ύφος αρκετά καχύποπτο, ρώτησαν εάν η συνέντευξη θα γινόταν με τους κανόνες του Σταύρου Θεοδωράκη.

    Πριν προλάβω να ρωτήσω τι συνέβη, άρχισαν να εξιστορούν μια απίστευτη συμφωνία που προηγήθηκε των συνεντεύξεων που είχαν παραχωρήσει συγκρατούμενοί τους στην εκπομπή του δημοσιογράφου «Πρωταγωνιστές». Μεταξύ αυτών και ο φίλος τους Χασάν Γκουλ.

    «Ο Θεοδωράκης απαιτούσε να διηγηθούμε πράγματα που δεν έγιναν ποτέ»! Η αποκάλυψη έγινε μπροστά στο τηλεοπτικό συνεργείο, τον σκηνοθέτη και τον υπεύθυνο για τους σκακιστικούς αγώνες των φυλακισμένων Γιώργο Τσουνή!

    «Ανάγκασε τον Χασάν να διηγηθεί ότι ταξίδεψε από την Αγγλία μέσω Ιταλίας στην Ελλάδα, όταν ο συμπατριώτης μας δεν είχε πατήσει το πόδι του στη συγκεκριμένη χώρα»!




    ----

    Απο άρθρο στο ζούγκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμη θυμάμαι τη στημένη συνέντευξή του στον "αρχηγό" αμέσως όταν εξελέγη στη Βουλή, από την οποία πετσόκοψε πλείστα σημεία της συνέντευξης Μιχαλολιάκου και έβαλε μόνον όσα... επέλεξε ο ίδιος, μόνο και μόνο για να τον πλήξει(!).
    Αυτός ήταν ο.... "αντικειμενικός" Θεοδωράκης, που θα είναι προφανώς το "ίδιο αντικειμενικός"... και.... "υπέρ του πολίτη" ΑΝ εκλεγεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ
    "Ο ΘΕΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗ" ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών