Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 11, 2014

Η ΤΡΟΙΚΑ ΖΗΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ; ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ… ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

1508601_1451865881712423_746269333_n
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση ότι στο μάτι της Τρόικα έχουν μπει η κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων, αλλά και το ασυμβίβαστο κρατικών αξιωματούχων. Μάλιστα, έχει παραδοθεί ήδη σχετικό έγγραφο με προτάσεις στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στο έγγραφο, προτείνονται αλλαγές στο πλαίσιο χρηματοδότησης των κομμάτων και υποψηφίων βουλευτών, θέσπιση κώδικα δεοντολογίας, αλλά και ρυθμίσεις με στόχο τη διαφάνεια στις δημόσιες συμβάσεις. Δηλαδή, όλα τα… δύσκολα για τη συγκυβέρνηση κι ολόκληρο το σάπιο πολιτικό σύστημα!
Δεν ξέρουμε βέβαια κατά πόσο η Τρόικα είναι .....
αποφασισμένη να πιέσει την κατάσταση στα συγκεκριμένα ζητήματα-φωτιά και να τα συνδέσει με τη χορήγηση της επόμενης δόσης ή αν τα χρησιμοποιεί για να πετύχει… άλλου είδους αντισταθμιστικά οφέλη (τα παίρνουμε πίσω αυτά, αν πάρτε κι άλλα αντιλαϊκά μέτρα…). Εκείνο πάντως που είναι σιγουρότατο, είναι ότι εδώ θα ενωθούν όλες οι κατεστημένες πολιτικές δυνάμεις κατά της Τρόικα (με πρώτους τους Σαμαροβενιζέλους…) και ότι η «αντίσταση και πάλη» για να μην περάσουν αυτά τα… βλάσφημα μέτρα θα πάει σύννεφο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών