Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 01, 2014

Χιλιάδες οι Έλληνες στον Άγιο Παντελεήμονα - 14 (!) άτομα η παράνομη αντισυγκέντρωση…

Έχουν πολύ πλάκα εκεί στην «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία με τα όσα γράφει δικαιολογεί πλήρως τον χαρακτηρισμό «εφημερίδα των φωτομοντάζ». Αναφερόμενη στην χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα είναι φανερό ότι ενοχλήθηκε σφόδρα από την επιτυχία της.

Μην έχοντας ίχνος φιλοτίμου και ευθιξίας ο συντάκτης της φυλλάδας...
ο οποίος ανέλαβε το όντως δύσκολο έργο της κατακρεούργησης της πραγματικότητας, έγραψε ότι «ήταν δεν ήταν 150 οι συγκεντρωμένοι» (πάλι καλά που ήταν τόσο «γενναιόδωρος» και έβαλε τριψήφιο αριθμό), καθώς και ότι αρκετοί εκ των συγκεντρωμένων «κράδαιναν από δύο ελληνικές σημαίες…» (Γιατί όχι από δύο καλάσνικοφ; Ταιριάζει περισσότερο με το κουτόχορτο που ταΐζει τους αναγνώστες της η εν λόγω φυλλάδα).

Είναι φανερό ότι ο δημοσιογράφος αυτός ψεύδεται ασύστολα, προσπαθώντας για προφανείς λόγους να μειώσει το πλήθος των συγκεντρωμένων. Υπάρχει, όμως, και μια άλλη εκδοχή, η οποία αν όντως ισχύει τότε σαφώς δικαιολογείται αυτή η αντίφαση μεταξύ των γραφομένων του και της πραγματικότητας. Ίσως να έχει πρόβλημα στο να μετρά πολύ κόσμο, οπότε είναι λογικό «να χάνει τον μπούσουλα».

Για να τον βοηθήσουμε του προτείνουμε να ξεκινήσει από τα βασικά, από το ένα μέχρι το δέκα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, που θα τον βοηθήσει, είναι η παράλληλη αντισυγκέντρωση των… 14(!) ατόμων που διοργάνωσε η οργάνωση – σφραγίδα ΚΕΕΡΦΑ, εξευτελιζόμενη πλήρως αφού ακόμη και οι πακιστανοί, αφγανοί, μπαγκλαντεσιανοί «σύντροφοι», τους εγκατέλειψαν, με αποτέλεσμα να γίνουν ρεζίλι των σκυλιών (τα οποία παρεμπιπτόντως απουσιάζουν από τους δρόμους της Αθήνας το τελευταίο χρονικό διάστημα…).


Ας μάθει λοιπόν, πρώτα να μετράει μέχρι το 14 ο εμπαθής συνάδελφος των Ψαρράδων και μετά ας σχολιάσει συγκεντρώσεις, τις οποίες οι αντιρατσιστές φίλοι του δεν πρόκειται ποτέ να πλησιάσουν, έστω και στα όνειρά τους.

Όσο για τον ειρωνικό τίτλο του κειμένου του «Απλωθείτε να φαινόμαστε…» ταιριάζει απόλυτα στους αποτυχημένους αντιρατσιστές συντρόφους του.
Αραιά – αραιά να φαινόμαστε καμιά… εικοσαριά (για «σαρανταριά» ούτε λόγος…).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ   

Υ.Γ. Η μόνη δικαιολογία η οποία μπορεί να σώσει κάπως τον δημοσιογράφο είναι ότι έγραψε ψευδώς για 150 άτομα για να τηρήσει το έθιμο της Πρωταπριλιάς…

1 σχόλιο:

  1. Δέν συμπληρώσαν 18άδα. Μιά 11άδα, δυό παγκίτες καί ένα πιτσιρίκι από τό τσικό. Ο γνωστός αρχηγός τής ομάδας μέ τό νούμερο 2...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών