Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 01, 2014

ΩΠΑ ΤΗΣ… Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ… ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!

38FF529B3E62B59418E3F4B5CB28A9F1
Εκλογές έρχονται, τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις θυμίζουν θερμοκρασίες… Βορείου Πόλου, εν αντιθέσει με τα ποσοστά του Η. Κασιδιάρη που χτυπάνε ταβάνι, κι έτσι ο (χαριτόβρυτος…) Αρούλης Σπηλιωτόπουλος αποφάσισε να το παίξει και ολίγον… «ρατσιστής» (σύμφωνα με την τρέχουσα πολιτικώς ορθή ορολογία…).
Έγραψε, λοιπόν, που λέτε, άρθρο στην διαδικτυακή «HisMasterVoice» (antinews), με τίτλο «Η Ελλάδα και το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης».
Στο άρθρο αυτό, ο Αρούλης χαρακτηρίζει τη λαθρομετανάστευση «εθνικό κίνδυνο», μιλώντας για....
«εμπλοκή τρίτων που βρίσκουν την ευκαιρία όχι μόνο να κερδοσκοπήσουν εκμεταλλευόμενοι τον ανθρώπινο πόνο αλλά και να καταπονήσουν ακόμα περισσότερο τη χώρα μας μέσω της διοχέτευσης μεγάλου αριθμού μεταναστών» (εννοώντας βεβαίως τους Τούρκους!), διαπιστώνει ότι  «κοινωνικά, οικονομικά, δημογραφικά αλλά και από άποψη ασφαλείας αυτή η κατάσταση είναι εκρηκτική και εξαιρετικά επικίνδυνη» και ότι «εάν δεν υπάρξει η στοιχειώδης συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και δεν επιδειχθεί μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα, την παραβατικότητα και το παραεμπόριο, θα ζήσουμε καταστάσεις πρωτοφανείς».
Επίσης, καταφέρεται κατά των «προοδευτικών», που χαρακτηρίζουν τους Έλληνες που αντιδρούν στην λαθρομετανάστευση «ρατσιστές»: «Οι εύκολοι και πολλές φορές εκ του πονηρού αφορισμοί περί «ρατσισμού» κλπ δεν βοηθούν την κατάσταση».
Λίγο ακόμα και ο (χαριτόβρυτος) Αρούλης θα δηλώσει επισήμως «εθνικιστής» και «ρατσιστής» και θα κάνει και αίτηση εγγραφής στην… Χρυσή Αυγή!
Λοιπόν, όψιμε… λαθρομεταναστευτοφάγε Αρούλη άκου: καλό το παραμύθι σου, αλλά μας το’ παν κι άλλοι πριν από σένα. Και μην… εκτίθεσαι τζάμπα, γιατί όσο και να χρησιμοποιείς την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, να θυμάσαι ότι ο κόσμος πάντα επιλέγει το πρωτότυπο από το… ιμιτασιόν! Κι εσύ είσαι πολύ, μα πάρα πολύ ιμιτασιόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών