Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 01, 2014

Πρώτη η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» στην δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά με 27%! Κλάμα και ψέματα από Πρετεντέρη

Δύο δημοσκοπήσεις σε ταυτόχρονη μετάδοση, με τόσο μεγάλη απόκλιση αποτελεσμάτων δεν έχει ξαναγίνει. Από την μία έχουμε την δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά που έχει αποδείξει στην διπλή εκλογική διαδικασία του 2012 την αξιοπιστία του και από την άλλη έχουμε μία εταιρία, την GPO, που έχει αποδειχτεί αναξιόπιστη πολλές φορές στην εκπομπή του εμπαθούς Πρετεντέρη.

Φυσικά η μόνη που χρήζει πραγματικά σχολιασμού είναι η δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά, η οποία δείχνει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στην «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα». Πρώτος στην κούρσα για τον Δήμο Αθηναίων είναι ο ......
Συναγωνιστής Κασιδιάρης με 22,8%, ενώ δεύτερος έρχεται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ με 19,9%. Τρίτος και καταϊδρωμένος έρχεται αυτός που οι κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις προσπαθούν να εμφανίσουν ως… πρώτο, με 14,2%. Ακολούθως έχουμε τους δύο υποψηφίους της ΝΔ, οι οποίοι καταποντίζονται με 12,1% και 10% αντίστοιχα.

Στο δεύτερο γύρο παρά την προσπάθεια των υποψηφίων του «συνταγματικού τόξου» για συσπείρωση εναντίον της Χρυσής Αυγής, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα, αφού σε περίπτωση δεύτερου γύρου, η «Ελληνική Αυγή» θα λάβει, όπως απάντησαν οι εκλογείς, 26,9%, όντας πάλι πρώτη, έναντι μόλις 21,9% του Σακελλαρίδη.
Στην αντίστοιχη δημοσκόπηση του Πρετεντέρη, φαίνεται έκδηλα η προσπάθεια του καθεστώτος να… αναστήσει τον Καμίνη και να τον ανεβάσει από την ανυπαρξία. Για να αντιληφθούμε την διαφορά και το πόσο το καθεστώς προσπαθεί να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα, στην δημοσκόπηση αυτή τα ποσοστά της «Ελληνικής Αυγής» είναι μόλις 9%. Κάποιοι, φαίνεται, θα γίνουν ρεζίλι το Μάιο. Όμως ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται. Και στις διπλές εκλογές του 2012 είχαν γίνει ρεζίλι. Τώρα θα ντραπούν;

2 σχόλια:

  1. Ο Ηλίας ξέρει την Αθήνα, όλη την Αθήνα όχι μόνο το Κολωνάκι, από το πεζοδρόμιο. Για αυτό τον ξέρουν προσωπικά οι Αθηναίοι. Ούτε διαφήμιση ούτε τίποτα. Μόνο δουλειά στον δρόμο. Και όλα αυτά όταν τα συστημικά κόμματα το έχουν στρώσει στο κυνήγι προσπαθώντας να τον φυλακίσουν με αστείες δικαιολογίες. Αυτός είναι η αιτία που οι πολίτες έχουν έναν παραπάνω λόγο να τον εκτιμήσουν και να τον τιμήσουν με την ψήφο του στις εκλογές. Θα ψηφίσουν τον Ηλία σαν αυτόν που τους στέκεται στην δύσκολη στιγμή και όχι αυτόν που τους φλομώνει στα ψέματα ευκαιριακά όταν και όποτε το κόμμα του τον ρίχνει σαν αλεξιπτωτιστή μόνο και μόνο για να ψαρέψει ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΕΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΣΗ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΟΣΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ. Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΝΕΑΡΗ ΥΛΗΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ!~!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών