Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 04, 2014

ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ" ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ: ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΤΗΝ 25Η ΜΑΙΟΥ!

Με τη συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής, το Μαξίμου είχε αποφασίσει τη σύσταση ομάδας με επικεφαλής τον Μπαλτάκο και βοηθούς τους Βορίδη, Γεωργιάδη και άλλους μικρότερου βεληνεκούς, οι οποίοι θα έβγαιναν προσωρινά –την προεκλογική περίοδο- στη «βιτρίνα» της Συγγρού, για να σηματοδοτήσουν τη… δεξιά στροφή της νουδούλας (λαθρομεταναστοφαγία κ.τ.λ.). Με πρώτο στόχο, μήπως και κρατήσουν στο μαντρί πρώην ψηφοφόρους της που είναι με το ένα πόδι στην Χρυσή Αυγή. Τα σχέδιά τους όμως έγιναν σκόνη και θρύψαλλα μετά τις ομολογίες Μπαλτάκου, σχέδια για τα οποία μίλησε ο ίδιος ο Μπαλτάκος στον realfm:

«Κάποιος έπρεπε να είχε επαφή για το καλό της χώρας με αυτούς τους ανθρώπους. 500.000 Έλληνες που τους ψήφισαν δεν είναι Ναζί. Κανένας δεν είναι Ναζί. ότι έκανα εξυπηρετούσε ένα σκοπό. Έπρεπε να...
γνωρίζουμε σκέψεις, στρατηγικές και κινήσεις… Η ΝΔ κινδυνεύει να χάσει τη δεξιά της πτέρυγα και αν αυτό συμβεί θα βγει εκτός φάσματος και προωτοκαθεδρίας. Η ΝΔ είναι κεντροδεξιό κόμμα που έχει χάσει το δεξιό της κομμάτι και αυτό είναι κακό για την παράταξη και τη χώρα. Ο πρωθυπουργός ήξερε ότι έπρεπε να απεγκλωβίσουμε τους χιλιάδες ψηφοφόρους της ΝΔ που ψήφιζαν Χρυσή Αυγή. Εγώ ήμουν επιφορτισμένος, με πλειάδα ενεργειών, προς τη ΧΑ, προς την Εκκλησία και αλλού να απεγκλωβίσω αυτούς τους ψηφοφόρους… Η δήλωση ότι είμαι αντικομμουνιστής που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα είναι μια φράση που σαρώνει τα σωθικά της ΧΑ. Έχοντας επαφές μαζί τους μπορούσα να προγραμματίσω τις δικές μας κινήσεις όπως έκανα με τη δήλωση περί αντικομμουνισμού… Έπρεπε να απεγκλωβίσω ψηφοφόρους από τους ενστόλους και τους ιερωμένους».

Μέχρι και η δήλωση περί αντικομμουνισμού, ήταν ψυχρά υπολογισμένη, στα πλαίσια του σχεδίου! Αυτή είναι η περίφημη «δεξιά» πτέρυγα της νουδούλας! Ένα τσούρμο πολιτικών απατεώνων σε διατεταγμένη υπηρεσία, με ημερομηνία λήξεως την 25η Μαΐου! Περαστικά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών