Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 04, 2014

Τα αποτυπώματα της σκευωρίας...Όταν τα ΜΜΕ αποκάλυπταν ότι η "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη λαμβάνει εντολές από το Μαξίμου και το Σαμαρά...ΒΙΝΤΕΟ

Ξαφνικά όλοι κάνουν τις "μωρές παρθένες" στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - και μετά βδελυγμίας απορρίπτουν κάθε υπόνοια πιθανότητας να έχει παρέμβει το πολιτικό καθεστώς στο έργο της δικαιοσύνης δίνοντας εντολές για την πολιτική δίωξη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Για τον Σαμαρά δε, ούτε λόγος... Λες και είναι ο πατέρας - εργοδότης τους..

"Αποκλείεται να παρενέβη ο Σαμαράς στη δικαιοσύνη..."
"Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Ούτε τον Σαμαρά, ούτε τον Αθανασίου, ούτε τον Δένδια θα ακούσουν οι εισαγγελείς και οι ανακρίτριες"

Ξεχνούν βέβαια τα ρεπορτάζ των φυλλάδων το Φθινόπωρο που διψούσαν για... αίμα Εθνικιστών και σκιαγραφούσαν το... παρασκήνιο της σκευωρίας έστω και......
με μικρές πινελιές που προσδιόριζαν σαφέστατα ποιός δίνει τις εντολές και ποιός εκτελεί..

Πρωτοσέλιδα όπως "θα τους λιώσω" του Πρώτου Θέματος και τίτλοι πολιτικών ειδήσεων του ΒΗΜΑτος όπως "Θα τα πατήσω τα φίδια" αντηχούσαν εύηχα τότε στα αυτιά του μέσου λοβοτομημένου πολίτη, σήμερα όμως είναι τα... αποτυπώματα της σκευωρίας που ομολογήθηκε και αποδείχθηκε.

Είχε φροντίσει βέβαια και προσωπικά ο ίδιος ο Σαμαράς να αποκαλύψει ότι "πήρε τηλέφωνο για να προφυλακιστούν οι Μιχαλολιάκος - Παππάς - Λαγός" ενώ βρισκόταν στην Αμερική και να.... "δέσει" την.. Ομολογία..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών