Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 04, 2014

Καθημερινή: Η πρωτοβουλία πέρασε πλέον στη Χρυσή Αυγή!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το καθεστώς σε κατάσταση πανικού, με τη Χρυσή Αυγή κυρίαρχη και πιο δυνατή από ποτέ!

Μια ανάλυση σχετικά με τις (πρώτες…) επιπτώσεις των αποκαλυπτικών εξομολογήσεων Μπαλτάκου, υπό τον τίτλο «τα αναπόφευκτα ατυχήματα», δημοσιεύεται στην καθεστωτική ναυαρχίδα «Καθημερινή». Ας παρακολουθήσουμε τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της:

«Ο ανεκδιήγητος κ. Μπαλτάκος με τους ισχυρισμούς του ενδέχεται να πλήξει την αξιοπιστία της δικαστικής διαδικασίας διώξεως της Χρυσής Αυγής. Διαψεύσεις και αντιδράσεις υπήρξαν και από μέλη της κυβερνήσεως, που αναφέρθηκαν στη συνομιλία, αλλά και από εκπροσώπους της Δικαιοσύνης. Ωστόσο, σε τέτοιες περιπτώσεις...
ατυχώς, δεν έχει σημασία τι πράγματι συμβαίνει. Οι «εντυπώσεις» λειτουργούν με τρόπο καταλυτικό ενίοτε και η Χρυσή Αυγή ενδέχεται να ανακάμψει, ακόμη και εάν όλοι οι βουλευτές της οδηγηθούν στις φυλακές.

Καλώς ή κακώς, η πρωτοβουλία πέρασε στη Χρυσή Αυγή. Η δημοσιοποιηθείσα συνομιλία δεν είναι η μόνη. Συνομιλίες του εγκλείστου προέδρου της Χρυσής Αυγής κ. Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτών του κόμματος με συναδέλφους τους της Ν.Δ. υπήρξαν πολλές στο παρελθόν – πριν από την ποινικοποίηση του ακραίου αυτού κόμματος· εάν έχουν μαγνητοφωνηθεί και δημοσιοποιηθούν, η εικόνα της Ν.Δ. και του πρωθυπουργού θα τίθενται διαρκώς σε δοκιμασία»
.

Σωστό το συμπέρασμα! Κι όχι μόνο πέρασε η πρωτοβουλία των κινήσεων στην Χρυσή Αυγή, αλλά και εκεί θα παραμείνει μέχρι την 25η Μαΐου! Αλλά και μετά, λόγω των αποτελεσμάτων της 18ης και 25ης Μαΐου! Κοινώς, θα τους πάρουμε φαλάγγι!

1 σχόλιο:

  1. Α βρε Αρχηγέ, τους έχεις τρελλάνει στο γαμομυάλι ακόμα και μέσα απο την φυλακή.
    Ψήφισαμε Χρυσή Αυγή για να τους δούμε να τρέχουν αλαφιασμένοι και αυτό ακριβώς έχει γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών