Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 24, 2014

Όταν ο προδότης Σαμαράς διέλυε τη Νέα Δημοκρατία... 2 βίντεο


Κάποιοι είναι μικροί σε ηλικία και δεν έχουν ζήσει τα γεγονότα του 1993 και κάποιοι άλλοι έχουν ασθενή μνήμη... Πριν 21 χρόνια το αγαπημένο παιδί των αμερικανοσιωνιστών Αντώνης Σαμαράς διέλυε την Νέα Δημοκρατία, πρόδιδε την παράταξή του και ίδρυε την "Πολιτική Άνοιξη".

Δήλωνε μάλιστα πως.......
δεν θα ξαναγύρισε στην ψοφοδεξιά ακόμα και αν τον καλούσαν για να γίνει αρχηγός...

21 χρόνια μετά και πριν "αλέκτωρ λαλήσει τρις" ο Σαμαράς ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και ως πρωθυπουργός - μαριονέτα των αμερικανοσιωνιστικών λόμπυ και των διεθνών τοκογλύφων ενορχήστρωσε, σύμφωνα με την αδιαμφισβήτητη ομολογία του πιο στενού του συνεργάτη, την μεγαλύτερη δικαστική και πολιτική σκευωρία κατά του νομίμου πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής.
Κατέλυσε το Σύνταγμα και μαζί με τους επίορκους Δένδια και Αθανασίου κατήργησε την διάκριση των εξουσιών και παρενέβη στην Δικαιοσύνη για μικροκομματικό όφελος. Η βουλή εδώ και 6 μήνες λειτουργεί παράνομα, καθώς ο Αρχηγός και οι βουλευτές που παραμένουν δίχως στοιχεία προφυλακισμένοι έχουν στερηθεί στην ουσία τα πολιτικά τους δικαιώματα και το δικαίωμα ψήφου.
Αποτέλεσμα όλων αυτών θα είναι η πλήρης διάλυση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα πιάσει ποσοστά "Πολιτικής Άνοιξης". Το γνωρίζουν καλά αυτό στο Μαξίμου και ετοιμάζουν από τώρα σενάρια διαφυγής. Η κατακραυγή από τους δικούς τους ανθρώπους για τις παράνομες μεθοδεύσεις τους κατά αθώων ανθρώπων θα είναι τεράστια.

Η λαϊκή ετυμηγορία για τους σκευωρούς θα είναι αμείλικτη. 24 και σήμερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών