Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 24, 2014

Tρέμουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής ακόμα και μέσα από την φυλακή: παράταση της κράτησής του αποφάσισαν τα ανδρείκελα των Σαμαροβενιζέλων

Ο απόλυτος πανικός του καταρρέοντος σάπιου καθεστώτος αποκαλύφθηκε για ακόμη μια φορά με την απόφαση να παραταθεί η παράνομη κράτηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο τρόμος των σκευωρών για τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο είναι πασιφανής, καθώς αποσιώπησαν ακόμα και το Αναστάσιμο μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής.

Για το αν θα έρθει στην Ολομέλεια της Βουλής να τοποθετηθεί για την άρση της ασυλίας του...
ούτε λόγος να γίνεται! Οι αρμόδιες νομικές επιτροπές της Βουλής ακόμα συσκέπτονται...

Η απόφαση των δικαστών για παράταση της παράνομης προφυλάκισης του Αρχηγού είναι παντελώς αστήρικτη. Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος παραμένει όμηρος του καθεστώτος δίχως κανένα απολύτως στοιχείο.

Η εισήγηση του Εισαγγελέα ότι «υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξεως, συνεχής και αδιάλειπτος έλεγχος της οργάνωσης και δυνατότητα κατεύθυνσης των εναπομεινάντων μη εισέτι εντοπισθέντων μελών αυτής, κρίνεται πιθανό, αν αφεθεί ελεύθερο, να τελέσει νέα εγκλήματα» είναι παντελώς ανυπόστατη και αντιφάσκει με τις μέχρι τώρα διαδικασίες που ακολουθήθηκαν.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκαν οι παράνομες συλλήψεις ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ με την νομική κατασκευή της "εγκληματικής οργάνωσης". Εν συνεχεία και αφού οι ανακριτές αποφάνθηκαν πως "εξαρθρώθηκε η ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης", ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία των άρσεων ασυλιών.

Τώρα, μέσα στον πανικό τους να ολοκληρωθεί η πολιτική δίωξη, με νομικές ακροβασίες βασίζουν την παράνομη απόφασή τους στον... κίνδυνο τέλεσης νέων εγκλημάτων. Ποια ήταν τα πρώτα εγκλήματα;

Το μοναδικό και ασυγχώρητο για το σάπιο καθεστώς έγκλημα του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής είναι ότι δεν συμβιβάστηκαν, δεν έκαναν ούτε ένα βήμα πίσω, συνέχισαν να μιλούν την γλώσσα της αλήθειας ακόμα και από τα κελιά της Τιμής και κυρίως έκοβαν ψήφους από την ψοφοδεξιά.

Η λαϊκή ετυμηγορία θα έρθει γοργά και θα δικαιώσει όλους τους αθώους και παράνομα φυλακισμένους Συναγωνιστές. 24 και σήμερα...

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ότι και να κάνουν, θα έρθει η ΔΥΝΑΤΗ ΚΛΩΤΣΙΑ!! Λίγες μέρες έμειναν.. Τρέμουν τις νέες αποκαλύψεις, τρέμουν τον κόσμο.. Τρέμουν τις σκιές τους!! Σύντομα ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.. Ο αρχηγός ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ.. Κάτι τέτοια ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών