Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 24, 2014

"ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ": "Μη μιλάτε άλλο για τη Χρυσή Αυγή.... Θα μας σαρώσει στις εκλογές"

Η "φωνή της Αμερικής", με εκπροσώπηση δημοσιογράφου της στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Ν. Ξυδάκης) και παραλίγο στη ΝΔ (Α. Παπαχελάς), σε ένα ακόμη άρθρο της αφιερωμένο στη Χρυσή Αυγή αποκαλύπτει τις προθέσεις του καθεστώτος σχετικά με το Εθνικιστικό Κίνημα.

"Φιμώστε" τους με κάθε μέσο το κεντρικό μήνυμα του άρθρου που προοιωνίζει ότι το καθεστώς αναβάλλει τη συνέχιση των διώξεων και των προφυλακίσεων των Χρυσαυγιτών καθώς έτσι θα έδιναν πάτημα στους Εθνικιστές να συνεχίζουν να αποκαλύπτουν τη σκευωρία, ενώ ζητά να αποσιωπηθεί πλήρως η υπόθεση Μπαλτάκου καθώς ευνοεί τη.... Χρυσή Αυγή.

Είναι τόσο βαθιά η σήψη και η προσήλωση όλων των συστημικών κομμάτων εναντίον της Χρυσής Αυγής που μέχρι και ο Τσίπρας, σε συνεννόηση με το Σαμαρά, δε θα ζητήσει να γίνει μέχρι τις εκλογές η ημερήσια συζήτηση για την ομολογία του Μπαλτάκου...

Σας φαίνονται υπερβολικά αυτά που σας γράφουμε. Διαβάστε μόνοι σας τι γράφει το άρθρο της Καθημερινής:

Πέραν, ωστόσο, του νομοθετικού φόρτου, η παραπομπή της συζήτησης για μετά τις κάλπες μοιάζει να συνιστά και κίνηση αυτοπροστασίας του πολιτικού συστήματος. Και τούτο διότι ουδείς πρακτικά επιθυμεί τη.......
διεξαγωγή της συζήτησης σε αυτή τη συγκυρία, δίδοντας εκ των πραγμάτων προεκλογικό βήμα στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για την επανάληψη των θεωριών περί εις βάρος τους πολιτικής σκευωρίας, όπως αυτές φούντωσαν μετά την παγίδευση του πρώην γ.γ. της κυβέρνησης Τ. Μπαλτάκου από τον Ηλ. Κασιδιάρη. Για τον ίδιο, άλλωστε, λόγο για μετά τις εκλογές φαίνεται ότι τοποθετείται και η διεξαγωγή της προ ημερησίας συζήτησης που έχει ζητήσει ο κ. Αλ. Τσίπρας για την υπόθεση Μπαλτάκου.

Υ.Γ.
Ότι και να κάνουν η Αλήθεια θα λάμψει. Η Ελλάδα θα νικήσει και η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών