Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 29, 2014

Οι Σαμαροφρουροί του antinews στάζουν χολή για τον Στρατηγό Συναδινό και απαιτούν... αποχουντοποίηση του στρατεύματος!

Έτσουξε πολύ τους παπαγάλους του συστήματος Σαμαρά, η εκλεκτή υποψηφιότητα του στρατηγού Ε. Συνοδινού για τις ευρωεκλογές, με την Χρυσή Αυγή. Και μη μπορώντας να κρατήσουν τη λύσσα τους, έπεσαν απάνω του να τον φάνε! Για να δείτε τι… ταράκουλο έχουνε πάθει, θα σας παραθέσουμε παρακάτω ολόκληρο ένα χολερικό κατεβατό από την προσωπική διαδικτυακή φωνή του φον Αντωνάκη, το γνωστό antinews:.

«Πρώην διευθυντής των Ειδικών Δυνάμεων υποψήφιος με...
τους νεοφασίστες

Κάθε Έλληνας πολίτης, και πλέον και κάθε ξένος που απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα, έχουν δικαίωμα στο εκλέγειν και το εκλέγεσθαι. Η Δημοκρατία μας επιτρέπει –καλώς ή κακώς- οποιονδήποτε να εκτίθεται στην πολιτική σκηνή και να ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού.

Κι αν θέλετε, έχουμε δει πολλούς ανόητους να ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια της πολιτικής σκηνής με την ανοχή ή την αδιαφορία του λαού. Όπως έχουμε δει και αρκετούς να γίνονται πολιτικοί σε υψηλές θέσεις αλλά να μην είναι και τόσο… βαθιά πατριώτες.

Έτσι, λοιπόν, και ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία, άλλοτε Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων, Ελευθέριος Συναδινός, έχει κάθε δικαίωμα να πολιτευτεί με όποιο κόμμα αυτός αποφασίζει.
Με πιο δικαίωμα, όμως, ένας αξιωματικός του ελληνικού στρατού έχει δικαίωμα να βαράει προσοχές σε εγκληματικές οργανώσεις; Τι είναι αυτό που κάνει ένα πρώην αντιστράτηγο να βρίσκεται στις τάξεις ενός κόμματος που οργανώνει Τάγματα Εφόδου, δέρνει και βρίζει τους πολιτικούς αντιπάλους και όπως αποδεικνύεται, μέλη της σκοτώνουν ανθρώπους όπως στην περίπτωση του Φύσσα, του Πακιστανού με το ποδήλατο, ή ακόμη και του νεαρού παιδιού που γλίτωσε από θαύμα το θάνατο από τις μαχαιριές των νεολαίων της Χρυσής Αυγής;

Ποιος του δίνει το δικαίωμα άραγε να δίνει ο ίδιος διαπιστευτήρια νομιμοποίησης σ’ αυτή την εγκληματική ομάδα; Κι αν όλα αυτά κάποιοι τα θεωρούν παραμύθια λέμε και το σοβαρότερο: Με ποιο δικαίωμα ένας αξιωματικός του ελληνικού στρατού που φόρεσε στην καρδιά το εθνόσημο, επιτρέπει στον εαυτό του να μπαίνει στις τάξεις νεοφασιστών που υμνούν το ναζισμό; Γιατί μη μου πείτε ότι ο εν λόγω κύριος δεν ξέρει πως ο Μιχαλολιάκος, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ακόμη και σήμερα δεν προσκυνά τον Χίτλερ; Μην μου πείτε ότι δεν έχει δει να χαιρετιούνται φασιστικά όλα αυτά τα νεοναζιστικά βρομόπαιδα που νομίζουν ότι είναι παιχνίδι να υποστηρίζουν τους Ναζί που έκαναν τόσο κακό στην Ελλάδα;

Τι είδους πατριωτισμό άραγε υπηρετεί ο κ. Συναδινός και ο κάθε αξιωματικός εν ενεργεία και απόστρατος που αποφασίζουν να βάλουν το όνομά τους στον χρυσαυγίτικο στρατό; Έτσι θα υπηρετήσουν την πατρίδα; Αγκαλιά με τους υμνητές του Χίτλερ, της Χούντας και με τους μπράβους που θέλουν να επιβάλουν διά της βίας τις απόψεις τους.

Δε νοείται λοιπόν κανείς στρατιωτικός, από τον αρχηγό μέχρι τον τελευταίο φαντάρο, που έχουν στη στολή τους τη σημαία της Ελλάδας, να βάζουν από κάτω και τα διακριτικά των SS. Είτε αρέσει σε κάποιος αυτό είτε όχι, έτσι είναι τα πράγματα. Η πραγματική αγάπη για την πατρίδα, ο αγνός πατριωτισμός στηρίζεται στις αρχές της Δημοκρατίας την οποία «γέννησε» η Ελλάδα. Δεν στηρίζεται στις αρχές του φασισμού, με όποια μορφή κι αν αυτός έχει.

Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη. Πρόσφατα η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων έκανε έρευνα για το αν υπάρχουν Χρυσαυγίτες στο στράτευμα και το πόρισμα έλεγε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μήπως κάποιοι θα πρέπει να αναθεωρήσουν το πόρισμα αυτό για να μην έχουμε και χειρότερα;».

(ΥΓ): Αυτή είναι η κατάντια της «δημοκρατίας» τους. Να βρίζουν έναν ολόκληρο στρατηγό των καταδρομέων, οι απολογητές του ανθρώπου που υπηρέτησε στο Ναυτικό λιγότερο κι από την Αλίκη Βουγιουκλάκη, στην ταινία της «Η Αλίκη στο Ναυτικό»!

2 σχόλια:

  1. Γελάει ο κόσμος με τους γλύφτες του γκαβού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουν δικαίωμα, ρε γελοίοι ψυχάκηδες (σαν τον... αρχηγό σας τον γερμανόδουλο) του antinews, οι Έλληνες αξιωματικοί να είναι οπαδοί του Φλωράκη και των σταλινοκομμάτων του Περισσού, του ανθελληνικού αναρχοΣΥΡΙΖΑ, του Aνταρ-CIA και κάθε σταλινομαρξιστικού απολιθώματος, των απογόνων δηλαδή των ξενοκίνητων αυτών που μάτωσαν την Ελλάδα το 44-49, αλλά δεν έχουν δικαίωμα να είναι φίλοι της ΧΑ; Ας γελάσω ρε απατεώνες φίλοι του Μπόμπολα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών