Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 29, 2014

Εθνικιστικός Άνεμος πνέει και στη Θεσσαλονίκη. Ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής εντός της Πόλης - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μαζική εξόρμηση της Ελληνικής Αυγής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Φωτορεπορτάζ
Το πρωί του Σαββάτου κλιμάκιο της "Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη", με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, Ματθαιόπουλο Αρτέμιο, προχώρησε σε μαζική ενημερωτική εκστρατεία στο κέντρο της πόλης, σε περιοχές που.....
οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι δεν τολμούν να επισκεφθούν, φοβούμενοι τις αντιδράσεις του κόσμου.

Όντας αποκλεισμένοι από παντού, με Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και δημοσκοπικές εταιρίες να τηρούν σιγή ιχθύος για την κάθοδο της Ελληνικής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, εμείς απαντάμε με συνεχή Αγώνα έξω στο δρόμο, εκεί που χτυπάει η καρδιά του Ελληνικού λαού. Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με καταστηματάρχες αλλά και περαστικούς πολίτες για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν και για την αδιαφορία κράτους και δήμου απέναντι στις συνεχείς εκκλήσεις τους.

Το κλιμάκιο της Ελληνικής Αυγής πέρασε από τις οδούς Φράγκων – Βενιζέλου και συζήτησε για ώρες με καταστηματάρχες στα “λουλουδάδικα”, που ο Μπουτάρης έχει ξεγράψει από τότε που εκλέχθηκε, ξεχνώντας τις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Στο ιστορικό Καπάνι υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τους συναγωνιστές οι καταστηματάρχες και οι πολίτες, που πραγματοποιούσαν τις αγορές της εβδομάδας.
Όλοι πάσχιζαν να προμηθευτούν ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού για την αντιμετώπιση των σπουδαιότερων προβλημάτων της πόλης, αλλά έτρεχαν και να δώσουν το χέρι στον υποψήφιο Δήμαρχο με την Ελληνική Αυγή, Ματθαιόπουλο Αρτέμιο και να συζητήσουν μαζί του για την κατάσταση της αγοράς και τα αποτελέσματα του “πρωτογενούς πλεονάσματος” που ευαγγελίζεται συνεχώς η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Η ενημερωτική εκστρατεία συνεχίστηκε στην πλατεία Αριστοτέλους για ώρα και έπειτα κατέληξε στην οδό Δωδεκανήσου, μέσα από την περιοχή των Λαδάδικων. Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν φρενήρεις και μας παρακαλούσε να δώσουμε τις πρέπουσες απαντήσεις σε όλους τους λασπολόγους μας. Μάλιστα, πολλοί τόνισαν στο συναγωνιστή Ματθαιόπουλο, πως είτε είναι προφυλακιστέος είτε όχι την ημέρα των εκλογών η στήριξη του κόσμου είναι δεδομένη και όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους το βράδυ της 18ης Μαΐου.  

Η μνημονιακή πολιτική της χούντας των Σαμαρο-Βενιζέλων και η αναλγησία του Δήμου για τα προβλήματα μείζονος σημασίας στην πόλη έχουν ξεκάθαρο στόχο να “γονατίσουν” τη μεσαία τάξη και τους ελεύθερους επαγγελματίες που στηρίζουν την ελληνική οικονομία.

Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος σε κάθε ευκαιρία που το δόθηκε υποσχέθηκε πως στόχος του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη» είναι η άμεση πάταξη του παρεμπορίου και η κατάργηση τελών που δεν ανταποκρίνονται σε παροχές από πλευράς Δήμου, ώστε να υπάρξει πράγματι μια δίκαιη φορολογική αντιμετώπιση προς τους ήδη ταλαιπωρημένους συμπολίτες μας, αλλά και μια Διοίκηση που θα σέβεται τον ιδρώτα των ανθρώπων που στηρίζουν και τονώνουν την τοπική οικονομία.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών