Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 29, 2014

Τι έχει στο συρτάρι του ο Σαμαράς; Φάρμακα… Πολλά φάρμακα!


Τι έχει στο συρτάρι του ο Σαμαράς; Φάρμακα… Πολλά φάρμακα!

Πραγματικό ξεμπρόστιασμα του Σαμαρά από τον Βηματοδότη

Δεν έχει στεγνώσει το μελάνι της εφημερίδος Εμπρός και της ανοιχτής επιστολής του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά προς τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην Υφυπουργό των Εξωτερικών κο Κωνσταντίνο Τσιάρα, ο οποίος στην ερώτηση «Μα τρελός είναι;», αναφορικά με τον Σαμαρά, απάντησε «Το ξέρεις και συ;» και ο Βημαδότης κάνει τα «αποκαλυπτήρια» του πρωθυπουργού.
Παραθέτουμε το δημοσίευμα:
«Φαρυγγίτιδα ταλαιπωρεί εδώ και δέκα ημέρες τον υπουργό Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα. Την Παρασκευή, όταν πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου για να.....
ενημερώσει τον Πρωθυπουργό για την πορεία των τριών θεμάτων με τα οποία ασχολείται, δηλαδή το δημόσιο χρέος, το λαθρεμπόριο καυσίμων και τις ιδιωτικοποιήσεις, ο κ. Σαμαράς πρόσεξε κάτι στη φωνή του κ. Στουρνάρα. Τον ρώτησε τι έχει και ο υπουργός Οικονομικών του είπε: «Με ταλαιπωρεί φαρυγγίτιδα». Τι νομίζετε ότι έκανε ο κ. Σαμαράς; Του είπε: «Κάτσε σε μια καρέκλα και περίμενε». Άνοιξε το συρτάρι του γραφείου του και του έδωσε δύο... αντιβηχικά και ένα αντιπυρετικό: «Είναι δικά μου αλλά τώρα δεν τα χρειάζομαι. Κράτα το κουτί, στο χαρίζω» του είπε. Το εντυπωσιακό είναι ότι, όπως πρόσεξε ο κ. Στουρνάρας, το συρτάρι ήταν γεμάτο φάρμακα για τη φαρυγγίτιδα.»
Βέβαια δεν γεμίζει συρτάρι με φάρμακα για την φαρυγγίτιδα, ούτε υπάρχει περίπτωση ο Στουρνάρας εξ αποστάσεως να αναγνώρισε τι φάρμακα περιείχε το συρτάρι. Το μόνο βέβαιο είναι ότι το συρτάρι είναι… γεμάτο φάρμακα. Ούτε εμείς γνωρίζουμε τι φάρμακα ήταν μέσα στο συρτάρι, αν και υποψιαζόμαστε.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, αυτό που θα θέλαμε να προτείνουμε, φιλικά, στον πρωθυπουργό είναι να μην τον πιάνουν οι απλοχεριές του με τα φάρμακα.
Πλησιάζει η 18η και η 25η Μαΐου και ποιος ξέρει… Μπορεί να του χρειαστούν σε… ποσότητες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών