Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 17, 2014

Ο Ευαγγελάτος γράφει για "παραδοσιακό συσσίτιο μίσους" της Χρυσής Αυγής και εισπράττει τον χλευασμό από τους αναγνώστες του!

"Εμπνευσμένο" ρεπορτάζ από το newsit του Ευαγγελάτου για την διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής. Η εορταστική διανομή τροφίμων της Λαμπρής έγινε... παραδοσιακό συσσίτιο μίσους! Είναι πραγματικά για γέλια αυτά που γράφουν!

Μπορεί ο Ευαγγελάτος να είναι εγκάθετος της συστημικής προπαγάνδας, όμως οι αναγνώστες του έχουν καταλάβει τι γίνεται και στα σχόλια δίνουν πόνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...





2 σχόλια:

  1. Δεν ανέχομαι να μοιράσουν τρόφιμα σε αλλοδαπούς και μάλιστα σε μουσουλμάνους. Γιατί μας μισούν εμάς τους χριστιανούς-είτε καθολικούς είτε Ορθόδοξους- το ίδιο το κοράνι τους το γράφει καθαρά: ''Φωτιά και τσεκούρι στους άπιστους'' Οι ''άπιστοι'' είμαστε εμείς οι Χριστιανοί. Δια ποίον λόγον δηλαδή οφείλουμε να τους σιτίσουμε; Στις χώρες από τις οποίες προέρχονται σφάζουν και λιθοβολούν χριστιανούς, ακόμα και συμπατριώτες τους. Γκρεμίζουν και καίνε εκκλησίες και ανασκολοπίζουν νεκροταφεία. Τι ζητούν δηλαδή όλοι οι αναρχοσυριζαίοι -αριστερούληδες-θολοκουλτουριαραίοι να τους επιβραβεύσουμε κιόλας; ΟΚ, ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ πέθανε πάνω στον Σταυρό του Γολγοθά για όλους τους ανθρώπους. ας βαφτιστούν Χριστιανοί όλοι όσοι βρίσκονται ΝΟΜΙΜΑ στην Ελλάδα και άς έλθουν να πάρουν τρόφιμα από τα συσσίτια της ΧΑ. Τότε θα έχει άδικο η ΧΑ αν δεν τους δώσει.
    Ας αναρωτηθούν οι κομμουνιστές μπορεί να μπεί κανείς στον Περισσό αν δεν έχει κομματική ταυτότητα; ΟΧΙ! Γιατί τότε η ΧΑ να δώσει τρόφιμα στον αλλοδαπό στερώντας τα από Έλληνα ο οποίος από τους φόρους του πληρώνει το μισθό του βουλευτή από όπου και προέρχονται τα κόστη των συσσιτίων. Ο παράνομος μετανάστης τι φόρους πληρώνει; Πότε πλήρωσε εισφορές στο ΙΚΑ; Πότε απέδωσε ΦΠΑ και φόρο επιτηδεύματος στο κράτος για τα παράνομα είδη που πουλάει στα πεζοδρόμια; Πότε πλήρωσε Ταμείο Εμπόρων για να έχει το δικαίωμα να νοσηλεύεται δωρεάν στα νοσοκομεία της χώρας που συντηρώ ''ΕΓΩ΄΄ και ο κάθε πολίτης από τους φόρους μας; Έχει χαρτιά; Είναι νόμιμος; Συμμετέχει στα οικονομικά βάρη της χώρας; ΟΚ καλοδεχούμενος. Δεν έχει; Πίσω στη χώρα του.
    Άλλωστε είναι τόση η εμπάθεια των αριστερών για την ΧΑ που και σε μετανάστες να έδινε τρόφιμα πάλι θα την κατηγορούσαν με κάποια άλλη γελοία κατηγορία. Μόνο και μόνο επειδή μοιράζει τρόφιμα ο Εθνικιστής είναι κατακριτέος. Ας μοιράσουν και οι Συριζαίοι τρόφιμα από τις παχυλότατες βουλευτικές αποζημιώσεις τους. Γιατί άραγε δεν το κάνουν; ΟΧΙ! Αυτοί μοιράζουν ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ! και σχισμένα μνημόνια. Δεν πάνε να χαθούν καλύτερα, δεν προσφέρουν και τίποτα στον τόπο αυτό. ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΙ είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑΣ" ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΑΠΑΤΗΣ",ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΛΠ ΤΡΟΜΠΕΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΣΚΟΥ-ΣΚΑΤΑΠΟΘΗΚΗΣ.ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩ ΝΑΣ ΚΝΙΤΗΣ,ΠΟΥ ΧΕΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΑΛΛΗΡΟ,ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΚΑΦΡΟΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΝΤΕΝΕΚΕΣ Ο ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΑΝΤΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗ ΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ(ΠΛΗΝ Χ.Α) ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ Χ.Α ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ,Ο ΛΑ ΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ,ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΗ ΛΑΜΠΡΗ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ.ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών