Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 17, 2014

ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΝ: “NEA EΠΙΘΕΣΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: KΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΒΙΝΤΕΟ

megaka-paralirima__article

Ρεσιτάλ ψεύδους, παραπληροφόρησης, διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και αυτογελοιοποίησης έδωσε σήμερα το κανάλι των νταβατζήδων Μέγκα στο μεσημεριανό του δελτίο ειδήσεων.
Στο ρεπορτάζ για την εορταστική διανομή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών και δόθηκαν τόνοι τροφίμων της Λαμπρής σε δοκιμαζόμενες οικογένειες Ελλήνων οι… έγκυροι και έγκριτοι δημοσιογράφοι του “Μεγάλου καναλιού” έκαναν λόγο για ακόμα ένα “παραδοσιακό ρατσιστικό συσσίτιο μίσους”!
Σας μεταφέρουμε κατά γράμμα το ρεπορτάζ του παραληρούντος Γιάννη Σωτηρόπουλου, το οποίο προκαλεί άφθονο γέλιο: “Στο περιθώριο ενός ακόμη σόου και....
μάλιστα προεκλογικού με διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες, τηρώντας όπως φαίνεται την ξενοφοβική και ρατσιστική τους παράδοση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Δηλιγιάννη στο σταθμό Λαρίσης οι Χρυσαυγίτες βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος προκάλεσαν και πάλι με τις δηλώσεις τους, εξαπολύοντας νέα επίθεση στις δύο εφέτες ειδικές ανακρίτριες, την κα Κλάπα και την κα Δημητροπούλου, οι οποίες όπως ακούσαμε και νωρίτερα διαπίστωσαν κωλυσιεργία της Βουλής και ζήτησαν με έγγραφό τους επιτάχυνση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας στο θέμα της άρσης ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Αλλά Λίνα αν μου επιτρέπεις να δούμε καλύτερα τι ακριβώς είπαν στις νέες τους προκλητικές δηλώσεις.


Και μετά ακολουθούν οι δηλώσεις Παναγιώταρου και Κασιδιάρη που είναι γεμάτες… πρόκληση, ρατσισμό και απειλές. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε: “Οι εντολείς των ανακριτριών τις “τσιγκλάνε” μαζί με όλους τους άλλους επίορκους δικαστικούς προκειμένου να τελειώσουν μια ώρα αρχύτερα αυτήν την πολιτική δίωξη που έχουν μάθει πια όχι μόνο στο πανελλήνιο, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο, ότι είναι μια άδικη πολιτική δίωξη και τίποτα παραπάνω“. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης από την πλευρά του δήλωσε: “Ευχόμαστε στις ανακρίτριες καλή Ανάσταση“.

Τα σχόλια περιττεύουν…

πηγή

6 σχόλια:

  1. Σκέψου να τους πεί καληνύχτα ο Ηλίας. Για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα τον τρέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ και επτά μήνες όπου συντηρείται αυτή η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ προπαγάνδα από συγεκριμένα κανάλια, οι μεγάλη πλειψοφία των Ελλήνων, ακόμη και των μη υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής, έχει αηδιάσει με τα όσα λέγονται.. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι ο ΠΙΟ ΞΕΑΘΑΡΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ αφού το δελτίο του Μεγκα έχει χάσει το 60% των τηλεθεατών του και γενικά η τηλεθέαση στα δελτία ειδήσεων - ειδικά το βράδυ - έχει μειωθεί κατά 30-40% σε όλα τα κανάλια. Το θέμα είναι όμως πως η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τους αφήσει ατιμώρητους.. Με το αρχείο τω όσων λέγονται και έχουν ειπωθεί ΠΡΕΠΕΙ να τους ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ.. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ.. Όχι τώρα βέβαια που "κυβερνάνε" τα ΛΑΜΟΓΙΑ απο τη Μυτηλίνη και οι Κλάπες.. Σε λίγο καιρό όμως που θα φύγει από την μέση η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ των Σαμαράδων και του Αθανασίου, Ο ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ θα έχει ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στοιχεία της ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ και ΤΗΝ ΔΟΛΙΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ για να τους ΞΕΣΚΙΣΕΙ!! ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!

    Πίνδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα να το πώ να μη το πώ;
    Θα το πώ, καλυμένο όμως να μη το κάψω... απο τα δύο άτομα που συνομιλούν στο βίντεο το ένα έχει πολύ κοντινό του πρόσωπο,
    αλλά για πολύ κοντινό λέμε που κάθε χρόνο έρχεται μαζί μας στο παρεάκι μας στην εκδήλωση για τα Ίμια.
    Φυσικά και είναι χρυσαυγίτης ο φίλος που έρχεται, όχι ενταγμένος αλλά ΕΙΝΑΙ.

    Για αυτό μόκο ρε ραμολιμέντα, όλη μέρα βγάνετε φιρμάνια ότι σας πεί ο
    Μπόμπολας και απο κάτω η ψυχούλα σας είναι κατά εδώ.
    Να λυπηθώ ή να τσαντιστώ;
    Θα σας ευχηθώ καλό Πάσχα, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκατοδημοσιογράφοι!!!!
    Που είναι το κακό ρε !!!! Δείτε στο 0:13 την Π@@τ@ν@ δημοσιοκάφρο πως λέει την λέξη ΕΛΛΗΝΕΣ......
    Επίσης στο 0:07 λέει η ίδια δημοσιοκάφρος ότι η Δικαιοσύνη δέχτηκε επίθεση από τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής γιατί ευχήθηκαν ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ...................
    Ουστ.............
    Καλή Ανάσταση σε όλους και όπως αναστήθηκε ο Χριστός μας έτσι να Αναστηθεί και το Έθνος μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΗΔΗΜΑ ΗΘΕΛΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΟΥΝ.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών