Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 28, 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

10007022_10203001055645224_469663220_n
Γράφει ο Αντίοχος.

Εν όψει της επικείμενης συντριβής στις 18 και –κυρίως- στις 25 Μαΐου, η συγκυβέρνηση των δοσιλόγων έβγαλε τον τελευταίο «άσσο» από το μανίκι της: απαγόρευση από τον Άρειο Πάγο της καθόδου της Χρυσής Αυγής, της Εθνικής Αυγής κι οποιασδήποτε άλλης Αυγής στις ευρωεκλογές!
Όχι ως πραγματικότης, αλλά ως φήμη. Η ιστορία αυτή παίζει στα συστημικά ΜΜΕ εδώ και πολύν καιρό, αλλά χθες συγκεκριμενοποιήθηκε με άρθρο στο «Βήμα», το οποίο έδωσε και τις ημερομηνίες της… κρίσεως.
Στις 3 Μαΐου –λέει- θα κριθεί η......
συμμετοχή των βουλευτών Η. Κασιδιάρη, Η. Παναγιώταρου και Α. Ματθαιόπουλου στις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές και στις 11 Μαΐου η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής και της Εθνικής Αυγής στις ευρωεκλογές. Μάλιστα, το «Βήμα» προεξοφλεί ότι ο Άρειος Πάγος θα εκδώσει την ίδια απόφαση και για τα δύο κόμματα, θεωρώντας τα ένα και το αυτό.
Επιπλέον, προαναγγέλλει ότι «τουλάχιστον η μία από τις σχετικές αποφάσεις θα είναι θετική» (δηλαδή υπέρ της απαγόρευσης…), αφήνοντας να εννοηθεί ότι η «θετική» (για τους διεθνείς τοκογλύφους, το σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο, το παραδικαστικό κύκλωμα, τους ολιγάρχες και τις «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις»…) απόφαση, θα αφορά την απαγόρευση συμμετοχής στις ευρωεκλογές.
Λοιπόν, για να τελειώνουμε: είτε η φήμη δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και κυκλοφορεί για να μας σπάσει τα νεύρα και να σπείρει την αβεβαιότητα, είτε γιατί πράγματι κάποιοι έχουν αποφασίσει να τα παίξουν όλα για όλα και να απαγορεύσουν την κάθοδο του Κινήματος στις ευρωεκλογές, ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους, ότι ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Οτιδήποτε άλλο μπορεί να γίνει, αλλά όχι εκλογές! Και ο νοών νοείτω Σαμαροβενιζέλοι και ΣΙΑ…
(ΥΓ) 1: Άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος της Ελλάδος (ακροτελεύτιο): «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
(ΥΓ) 2: Φυσικά, ο «Άρειος Πάγος» (δηλαδή η κυβέρνηση των ΗΠΑνθρώπων…) ούτε καν σκέπτεται να απαγορεύσει το ψηφοδέλτιο των τουρκοφρόνων του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB), που έχει σκοπό την απόσχιση της Θράκης από τον εθνικό κορμό…

1 σχόλιο:

  1. Ίσως σκέπτονται να ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΟΥΝ τα πράγματα με απόφαση που να απαγορεύει και τις δύο περιπτώσεις σε κάθοδο στις εκλογές, 'όπως και να γίνει ελπίζω να υπάρχει εναλλακτική λύση από την ηγεσία της ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών