Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 28, 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ – ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δηλώνουμε όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι στις Τ.Ο. και τους πυρήνες σε όλη την Ελλάδα ή στα κεντρικά του Κινήματος..

Γράφει ο Αντίοχος.

Όμως, υπάρχει και κάτι τελευταίο, στο οποίο πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή. Ήδη, κυκλοφορούν έντονες φήμες, ότι ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ θα επιχειρήσει να κάνει νοθεία στις ευρωεκλογές! Θα μου πείτε, του λείπει ο μηχανισμός. Κάνετε λάθος! Υπάρχει παρακράτος, υπάρχουν τα κόκκινα σκυλιά του Σαμαρά! Οι κουκουέδες και οι αριστεριστές της ΑΝΤΑΡCIA!
Ιδιαίτερα οι πρώτοι, οι οποίοι σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έχουν γίνει από το 1974 μέχρι σήμερα, έχουν......
εκλογικούς αντιπροσώπους σ’ όλα σχεδόν τα εκλογικά τμήματα της χώρας. Οι οποίοι και θέλουν και μπορούν να κάνουν τη ζημιά! Υπάρχουν χιλιάδες εκλογικά τμήματα σ’ ολόκληρη τη χώρα. 5-6 ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής να .....ακυρώνουν σε κάθε τμήμα αρκεί για να μειώσουν το ποσοστό μας! Τρόποι υπάρχουν πολλοί. Τρύπημα με καρφίτσα, μουτζούρωμα με μελάνι, μια λαδιά, κ.α.
Κάνω, λοιπόν, κι εγώ από δω μια έκκληση: Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί! Οι πιο νέοι να ενταχθούν στις μηχανοκίνητες ομάδες ελέγχου που θα σαρώνουν τα εκλογικά τμήματα. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, να πάμε όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι του Κινήματος! Είναι απλά τα πράγματα. Και για όποιον είναι πολυάσχολος, δεν είναι απαραίτητο ο εκλογικός αντιπρόσωπος να κάτσει από το πρωί μέχρι το βράδυ μέσα στο τμήμα.
Να ξέρουν όλοι ότι υπάρχει άνθρωπός μας στο εκλογικό τμήμα χρειάζεται, να κοιτάξουμε εξ’ αρχής με νόημα τους «υπόπτους» (άμα τους ψιθυρίσουμε στ’ αυτί και δυο φωνήεντα ακόμα καλύτερα…), για να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει περιθώριο για ατιμίες, κι από κει και μετά, τακτικός έλεγχος για την ύπαρξη ψηφοδελτίων και ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΗ παρουσία την ώρα της καταμέτρησης. Γιατί ότι είναι να γίνει, θα γίνει εκεί! Και μόλις τελειώσουν όλα, το κεράκι μας στο χέρι και βουρ για την… (πολιτική) κηδεία των νεκροθαφτών του Ελληνισμού!

Υ.Γ.
Δηλώνουμε όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι στις Τ.Ο. και τους πυρήνες σε όλη την Ελλάδα ή στα κεντρικά του Κινήματος..

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΩΣ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΕΦΟΔΙΑΖΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών