Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 28, 2014

Oι λακέδες του συστήματος έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους στον αρχιτοκογλύφο αφεντικό τους

11032010352

Γράφει ο Ηλίας Παναγιώταρος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής

Πριν λίγες ημέρες διαβάζαμε στον Εθνικισμό: “Βαρέθηκαν να περιμένουν τις άρσεις ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, τις «κόκκινες» ανακρίτριες και την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» τα κόκκινα σκυλιά του Σαμαρά και του σάπιου συστήματος ολόκληρου και απαιτούν από τα αφεντικά να τα λύσουν, για να καθαρίσουν όπως αυτά μόνο ξέρουν, με την Χρυσή Αυγή”.  Προφανώς το σύνθημα δόθηκε και συνδυάστηκε – κατά τύχη βεβαίως βεβαίως – με την επίσκεψη του του αρχιτοκογλύφου  Τζόρτζ Σόρος, στην Αθήνα, από τον οποίο πέρασε για προσκύνημα, σχεδόν ολόκληρη η ΝΔ.
Η κόκκινη ψώρα, ο συρφετός των αμετανόητων μπολσεβίκων, με το μυαλό σε πλήρη αγκύλωση, ξεσάλωσε.
Χρησιμοποιώντας βαρύγδουπα ονόματα όπως “αντιφασιστική ή αντιρατσιστική κίνηση τάδε ή δείνα”, με κουκούλες να....
σκεπάζουν τα χαρακτηριστικά τους, με ρόπαλα στα χέρια προσπαθούν να επιβάλλουν την “άποψή” τους εντελώς δημ(ι)οκρατικά!
Έτσι μετά την άνανδρη και δολοφονική επίθεση αναρχοκαθεστωτικών κουκουλοφόρων στην Γλυφάδα, στο εκλογικό κέντρο της Ελληνικής Αυγής και μάλιστα σε ώρα που το γραφείο ήταν γεμάτο πολίτες, όπου χτύπησαν τον κόσμο με τα ρόπαλα τους – με την ανοχή της αστυνομίας του Δένδια – μετά την επιδρομή του “αντιεξουσιαστή” κατ’ όνομα, εγκληματία Δημητράκη,  με πέτρες και καδρόνια στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων, έριξαν στην εκδήλωση μας στην Κερατέα χαρτιά με εμετικά συνθήματα που μας γυρνούν σε άλλες, εφιαλτικές για τον τόπο εποχή, τέλος αποφάσισαν να σπείρουν τον “δημ(ι)οκρατικό λόγο τους και τα επιχειρήματά τους” εναντίον του ιδιοκτήτη της αίθουσας που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση μας στην Ανατολική Αττική, με το γνωστό δημ(ι)οκρατικό επιχείρημα, που χρησιμοποιεί ο υπόκοσμος: “αν τους δώσεις χώρο, δεν θα φταίμε για ότι σου συμβεί”.
Οι κόκκινοι μαρξιστές, εθνοπροδότες και διχαστές, τα γνωστά κοπρόσκυλα του συστήματος, μόλις ήρθε το αφεντικό τους άρχισαν τα γρυλίσματα και τις επιθέσεις! Αλλά ο καιρός της πολιτικής φόλας, έφτασε!
Το μόνο που ξέρουν και μπορούν να κάνουν είναι να επιτίθενται σε ντουβάρια όταν εμείς απουσιάζουμε, όπως έκαναν στην Γλυφάδα και στην Μεσογείων, να πετούν χαρτιά με συνθήματα βρωμίζοντας τον τόπο, να απειλούν ιδιοκτήτες καταστημάτων.
Όνειρό τους η εξόντωσή μας. Υλική και πνευματική.
Η εντολή που έχουν; Να μην μας αφήσουν να συμμετέχουμε στις εκλογές.
Μα η αριστερά παίζει το παιχνίδι της ψευτοδεξιάς;
Ε, ναι! Πιο συστημικός πεθαίνεις!
Τους ενημερώνουμε: Οι εκλογές για εμάς είναι πρωτίστως ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ!  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέσω της αυτοδιοικητικής της έκφρασης, των συνδυασμών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ, θα συμμετέχει κανονικά στις εκλογές, στους δήμους και στις περιφέρειες της χώρας.
O κόσμος θα βρίσκει ψηφοδέλτια και εκλογικούς αντιπροσώπους,  στα εκλογικά τμήματα.
Ας κάνουν λίγη υπομονή!
21 και σήμερα έμειναν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών