Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 10, 2014

ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Δεν ξέρω άμα το πήρατε χαμπάρι, αλλά η χθεσινή ημέρα ήταν… ιστορική. Ίσως μάλιστα, θα ’ρθει η στιγμή που θα τη γιορτάζουμε σαν… νέα εθνική επέτειο (αφού μετά την ψήφιση του «αντιρατσιστικού» θα καταργηθούν οι υπάρχουσες, γιατί προκαλούν… εχθροπάθεια προς του άλλους λαούς…). Όξω φτώχεια! Βγήκαμε στις αγορές! Εδώ θα δείτε χρήμα με… ουρά! Σε λίγο όλοι θα τρώμε με… χρυσά κουτάλια!

Δείτε κάποιους χτεσινούς χαρακτηριστικούς τίτλους δημοσιογραφικών παπαγάλων της συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας:

«Μια ιστορική ημέρα για την οικονομία. Η Ελλάδα βγήκε ξανά στις αγορές».

«Ιστορική στιγμή: Ξεκίνησε η...
διαδικασία του πρώτου 5ετούς ομολόγου μετά τον Φεβρουάριο του 2010».

«Κάτω από 6% βούτηξε το 10ετές μετά από 4 χρόνια».

«Τα δώρα της Μέρκελ».

«Μούγγα τα γατάκια: Σχεδόν τριπλάσιο, στα 3,5 δις ευρώ, το πρωτογενές πλεόνασμα το πρώτο δίμηνο του 2014»

Παρότι το βιβλίο προσφορών δεν έχει ακόμα ανοίξει επισήμως καταγράφονται ήδη προεγγραφές ύψους 11 δισ.!!!».

«Οι αγορές ξεσαλώνουν για την Ελλάδα – Ζητήσαμε 2,5 και προσφέρουν 11 δις. ευρώ με 4,9% έως 5,2%».
«Η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές φαίνεται πως αντιμετωπίζεται από τις διεθνείς αγορές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς σύμφωνα με το Reuters που επικαλείται ανώνυμη πηγή υπάρχουν ενδείξεις ότι οι προσφορές των ξένων επενδυτών ξεπερνούν τα 11 δισεκατομμύρια ευρώ».

*** Αυτά μέχρι αργά το απόγευμα. Όσο νύχτωνε, τόσο αυγάταιναν τα δισεκατομμύρια. Από 11 έγιναν… 16! Ούτε… στραγάλια να ήτανε Δώσε μου και μένα μπάρμπα:
«Θριαμβευτική η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές – Ξένοι επενδυτές προσφέρουν έως 16 δις. για μόλις 2,5 που ζήτησε η χώρα».

Κι εκεί που μέχρι που μέχρι κι εγώ πείστηκα ότι… αλλάζει η ζωή μας  κι ήμουν έτοιμος να βγω έξω και να φάω το τελευταίο κατοστάρικο που μου είχε μείνει για να περάσω το μήνα (αφού από αύριο θα τρέχει χρήμα και από τα… μπατζάκια μας, είδα κάτι και… κρατήθηκα. Είπε ο παπαγάλος:

 «Το ξανάπαμε: Πρώτα θα βελτιωθούν τα νούμερα του κράτους και μετά των πολιτών… Αυτά που ξέρατε, γεμάτες τσέπες οι πολίτες και χωρίς σάλιο το κράτος, ξεχάστε τα, οπότε μην αρχίσετε ότι κόσμος πεινάει κ.λπ. αρλούμπες… Θα πάρει χρόνο μέχρι να αλλάξει η ζωή του κόσμου».

(ΥΓ) 1: Μην τσιμπάτε! Αυτοί παίζουνε το τελευταίο τους χαρτί! Όλα είναι εικονικά, με την άδεια των διεθνών τοκογλύφων, προκειμένου να δημιουργήσουν πανηγυρικό κλίμα και να ηττηθούν αξιοπρεπώς τον Μάιο. Μετά τις 25 Μαΐου –αν αντέξουν- θα μας σερβίρουν και τη… λυπητερή. Όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια εμείς θα τα χρυσοπληρώσουμε!

(ΥΓ) 2: Σήμερα έχουμε 10 Απριλίου. Επειδή τα γραπτά μένουν, θα διακινδυνεύσω μια πρόβλεψη: σε πέντε μήνες από τώρα (τον Σεπτέμβριο) έρχεται το νέο Μνημόνιο!

(ΥΓ) 3: Σας παρακαλώ θερμά: αποθηκεύστε αυτό το κείμενο κι αν βγω ψεύτης θα γράφω κάθε μέρα για έναν ολόκληρο μήνα: «Ζήτω οι Σαμαροβενιζέλοι σωτήρες μας»! 

1 σχόλιο:

  1. Μεσημέρι Πέμπτης 10/4.. Όλοι οι δικαστικοί ρεπόρτερ πήραν στα χέρια τους από τα γραφεία των Εισαγγελέων στην Ευελπίδων τα έγγραφα που "βρέθηκαν" στο σπίτι του Χρήστου Παππά.. Μέσα σε λίγη ώρα τα συγκεκριμένα έγγραφα - που αποτελούν μέρος της δικογραφίας - άρχισαν να δημοσιεύονται στα συστημικά site και το βράδυ θα "παίξουν" στα κανάλια που στηρίζουν την Κυβέρνηση.. Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΡΡΟΗ των εγγράφων έγινε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από τα γραφεία των Εισαγγελέων.. Όπου ανά τακτά χρονικά διαστήματα ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ για να ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ από τα συστημικά μέσα.. Ενίοτε το υλικό μέσω e-mai ΄διανέμεται και από το Υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ στους αστυνομικούς ρεπόρτερ των συστημικών μέσων.. Έτσι για να ξέρετε ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η "ΔΟΥΛΕΙΑ".. ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών